Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dievčina pobúrila šatami, ktoré si obliekla na svadbu kamarátky: Veď ti vidno až do...!

(Zdroj: Reddit/All things Trashy!)

NEW YORK - Svadobný outfit istej dievčiny pritiahol na internete nežiadúcu pozornosť. Podľa mnohých užívateľov mala neprimeraný výstrih, ktorý odhaľoval príliš veľa. Ďalší sa zhodli na tom, že sa žena snažila pritiahnuť pozornosť svadobčanov na seba. Neskôr sa ale ukázalo, že nevesta jej výber oblečenia schválila.

Na Reddite sa ešte pred pár rokmi objavila bizarná svadobná fotografia, ktorá opäť poburuje ľudí na sociálnych sieťach. Ľudia si rýchlo všimli, že jedna zo svadobčaniek svojimi šatami úplne zatienila nevestu. "Keď jednoducho musíte ukradnúť svetlá reflektorov," znie komentár k záberu. Vidno na ňom mladú ženu v modrých šatách s hlbokým výstrihom, ktorý odhaľuje jej prsia. 

Mnohí ľudia vyjadrili názor, že takéto oblečenie je v rozpore so starodávnou svadobnou etiketou, podľa ktorej by ste nikdy nemali zatieniť nevestu. "Má na sebe šaty, ktoré doslova odhaľujú celé jej prsia zhora nadol... na svadbe," napísala jedna osoba. 

Istý svadobný fotograf sa v komentároch podelil o svoje skúsenosti. Podobné incidenty vraj vidí na svadbách častejšie, ako si mnohí myslia. Iní komentujúci obhajovali ženine šaty. "Ako južan som sa zúčastnil svadieb, kde jedna časť rodiny mala na sebe športové dresy, kovbojské klobúky, čižmy a džínsové šortky. Toto je nič," prezradil jeden chlapík. Ďalší uviedol, že podľa fotky sa zdá, že nešlo o tradičnú svadbu, ktorá požadovala striktný dress code. Neskôr vysvitlo, že dievčina v skutočnosti neurobila nič zlé. Nevesta totiž vopred vedela o tom, čo si oblečie a nevadilo jej to. 

Viac o téme: SvadbaŠatyPrsia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu