Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dedinčania žijú v strachu: Toto čudo mali nájsť na ulici! Ďalšia záhada sa stala dva dni predtým

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LA PAZ - Obyvatelia dediny Huarina z oblasti La Paz v Bolívii tvrdia, že sa stali svedkami pristátia UFO. Všetci hovoria o tom, ako videli niekoľko miniatúrnych mimozemšťanov, ktorí pobehovali po okolí a jeden z nich dokonca zomrel priamo na ulici. V súvislosti s udalosťou sa vyrojilo viacero konšpiračných teórií.

V bolívijskej dedine Huarina prebieha vyšetrovanie mysterióznej udalosti, ktorú opisujú miestni obyvatelia ako návštevu mimozemskej civilizácie. Podľa ich slov bolo v jednej z cestných priekop nájdené mŕtve telo záhadnej bytosti, ktoré ale na ich prekvapenie záhadne zmizlo. 

 

REPORTE INTERNACIONAL; VECINOS ASEGURAN QUE HALLARON EL CUERPO DE UN EXTRATERRESTRE EN HUARINA En una población...

Posted by Infobo Bolivia on Wednesday, March 29, 2023

Vidiečania sa zároveň zhodujú v tvrdení, že dve noci pred spomínaným tajomným objavom nakrútili na nočnej oblohe podivné zelené svetlo, o ktorom si myslia, že išlo o mimozemskú vesmírnu loď. Potom vraj videli, ako po tmavých uliciach pobehuje množstvo čudných malých postáv, ktoré vyzerali ako škriatkovia. Obyvateľka Rita Marquezová povedala: "Boli to miniatúrne bytosti, ako tí malí ľudia, ktorí sa zjavujú deťom." 

 

#LÍDER_DE_NOTICIAS #PARANORMAL I ENCUENTRAN UN EXTRATERRESTRE MUERTO EN HUARINA Pobladores del municipio de Huarina...

Posted by LIDER 97.0 on Wednesday, March 29, 2023

Expert na problematiku UFO Juan Carlos Aliaga uviedol, že obdržal zábery bytosti nájdenej v priekope. Vraj sa tá bytosť krútila. Doplnil, že sa touto záležitosťou bude zaoberať. Do vyšetrovania sa zapojili aj miestne úrady, ktoré požiadali obyvateľov dediny, aby o údajnej návšteve mimozemšťanov príliš nehovorili. 

Viac o téme: MimozemšťaniaUFOBolívia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu