Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Vodič na diaľnici pozrel do druhého auta a v ňom... Preboha, to kto sedí na mieste spolujazdca?!

(Zdroj: Reddit/Klutzy_Meaning_1081)

MELBOURNE - Motoristu, ktorý prechádzal po diaľnici v austrálskom Melbourne, veľmi šokoval pohľad do vedľajšieho auta. Na mieste spolujazdca totiž sedela sexuálna bábika. Doteraz nie je jasné, či ju vzal jej majiteľ na výlet, alebo ju uložil vedľa seba z oveľa realistickejších a praktickejších dôvodov.

Počas jazdy na diaľnici si jeden z vodičov všimol, že vo vedľajšom vozidle sedí na mieste spolujazdca sexbábika. K udalosti došlo v období, kedy sa v krajine po prvý raz v histórii vypredal model známy pod menom Donna. Vôbec pritom nejde o lacnú záležitosť, jeho cena sa pohybuje okolo 5500 dolárov. Podľa marketingového manažéra spoločnosti Wild Secrets Adama Lea sa doteraz nič podobné nestalo. 

Situácia na trhu však zrejme neodráža zvýšený záujem protinožcov o tento druh hračiek, ale dôvody sú oveľa pragmatickejšie. Práve takáto bábika môže ich majiteľom pomôcť vyriešiť dopravné ťažkosti. Vodiči ju totiž používajú ako spolujazdca, aby mali nárok na používanie rýchlejšieho tranzitného pruhu. Pravdepodobne ich inšpiroval propagačný obrázok Donny sediacej za volantom auta. Jeden zákazník dokonca priznal, že používanie tohto pruhu bol jediný dôvod, prečo si ju zaobstaral. "Ešte donedávna sa sexuálne bábiky predávali zriedkavo, v niektorých mesiacoch sa predali len dva kusy," povedal Lea. 

Úrad vlády VicRoads pritom prísne zakazuje používanie sexuálnych bábik ako prostriedok na uprednostnenie jazdy v rýchlejších pruhoch. Podľa jasne stanovených pravidiel musia byť cestujúci ľudia. V okolí Melbourne však motoristi tento zákaz radi porušujú, čo na druhej strane veľmi potešilo výrobcov Donny. Zatiaľ čo mnohí ocenili nápad vodiča, že našiel spôsob, ako obísť systém, niektorí naznačovali, že má s umelou ženou vzťah. "Správajú sa k nim ako ku skutočným ľuďom a berú ich na dovolenkové výlety, cestujú s nimi v aute a tak ďalej," poznamenal jeden užívateľ. 

Viac o téme: DiaľnicaVodičNafukovacia AnčaSexuálna bábika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu