Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Opitý vodič baví svet: Takto sa snažil presvedčiť policajtov, že je triezvy! Neuveriteľné VIDEO

(Zdroj: Youtube/Law&Crime Network)

BROADVIEW HEIGHTS - Policajti v Broadview Heights v štáte Ohio majú nezvyčajnú skúsenosť. Pripravil im ju Tanner Watson, ktorý robil všetko možné, len aby ich presvedčil o tom, že je triezvy. Kuriózne výroky a výkony opitého vodiča sú zdokumentované na zázname bezpečnostnej kamery.

Watson urobil všetko, čo bolo v jeho silách, len aby poskytol hliadke dôkaz, že keď šoféruje, tak nepije. Dokonca predviedol aj salto vzad. I keď jeho výkon na policajtov zapôsobil, nevyviedlo ich to z miery a voči opilcovi neprejavili ani štipku pochopenia.

Najskôr prekročenie rýchlosti

Vodiča zastavili pre podozrenie z riadenia vozidla pod vplyvom po tom, ako vlani 23. novembra spozorovali, že jeho biely Ram 1500 prekročil rýchlosť. V aute boli traja pasažieri. Policajtov pri pohľade do auta upútali vodičove lesklé oči. Zvnútra sa navyše šíril prenikavý alkoholický smrad.

Koľko pív?

Na otázku policajtov, či pil, Tanner najskôr odpovedal, že si dal "jedno alebo dve pivá". Neskôr svoje tvrdenie zmenil a povedal, že to boli "tri až štyri pivá". Test horizontálneho pohľadu u vodiča však odhalil až šesť indícií poškodenia. 

Neúspešný test

Keď dôstojník inštruoval vodiča, aby hľadel na špičku jeho prsta, ten mu povedal: "Príliš veľa ste chodili tam a späť. Trochu sa mi z toho točí hlava." Vzápätí sa rozhodol presvedčiť hliadku o svojej triezvosti kúskom, ktorý považoval za eso v rukáve a predviedol perfektné salto vzad.  

Chôdza po čiare

Na policajtov síce urobil tento gymnastický prvok dojem, ale pokračovali otázkou, či bral nejaké drogy. Potom Watsona požiadali, aby v rámci testu triezvosti kráčal po rovnej čiare, čo ho očividne zmiatlo. Dokonca sa sťažoval na to, že on má o rovnosti čiary inú predstavu. 

Zatknutý

Na kamere počuť, ako policajt vodiča požiadal,  aby sa otočil a dal si ruky za chrbát. Následne ho spútal a posadil do policajného auta. Keď Tanner žiadal dôkaz o jeho údajnej intoxikácii, policajt mu odpovedal: "Neviete mi ani povedať, čo je priamka, myslím si, že je to celkom solídny dôkaz." Šofér skončil v cele, kde čakal na vytriezvenie a potom ho obvinili.

Viac o téme: Opitý vodičPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu