Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Manželia si mysleli, že majú doma nemeckého ovčiaka: Test DNA odhalil šokujúcu pravdu, toto chovajú

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Gettyimages)

LONDÝN - Manželia z Veľkej Británie si mysleli, že doma chovajú bieleho nemeckého ovčiaka. Po vykonaní DNA testu však zostali poriadne zaskočení. Ukázalo sa totiž, že rodokmeň ich štvornohého miláčika je omnoho rozmanitejší, ako si mysleli.

Mnohí ľudia pristupujú k výberu psa naozaj zodpovedne a snažia sa zohľadniť všetky jeho vlastnosti, aby si vzájomne vyhovovali, či už fyzicky alebo povahovo. Istí manželia si takto vybrali nemeckého ovčiaka v domnení, že to je pes presne pre nich. Po tom, čo mu spravili test DNA, ale zostali veľmi prekvapení. So svojím zistením sa podelili na Reddite. "Mal byť biely nemecký ovčiak. Urobili sme test DNA. Je z 25 percent nemecký ovčiak, 25 percent husky a z 50 percent austrálsky pouličný pes. Nemôžeme byť šťastnejší."

Majitelia teda sklamaní vôbec nie sú, pretože všetky spomínané plemená majú dobré vlastnosti - od inteligencie, priateľskosti až po prispôsobivosť. Biela fenka si získala srdcia aj užívateľov sociálnej siete. "Stopercentné dobré dievča," napísal jeden. "Je to krásavica!" poznamenal ďalší. 

Viac o téme: PesNemecký ovčiakDNA test
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu