Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Žena (32) sa živí ako nahá upratovačka: Toľkoto si účtuje za hodinu! Najali by ste si ju?

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Tridsaťdvaročná Lottie Raeová sa v roku 2017 ujala nezvyčajnej úlohy, aby zarobila nejaké peniaze navyše. Začala upratovať pre klientov nahá. Teraz si účtuje 50 libier (57 eur) za hodinu, pričom si týmto spôsobom doteraz zarobila už tisíce libier.

Za šesť rokov, čo Lottie pracuje ako nahá upratovačka, mala množstvo klientov vrátane tých, ktorí chceli len spoločnosť. Iní zas boli sami nudisti alebo dúfali, že od nej dostanú nieč viac, píše Daily Star. "Vždy hľadám spôsoby, ako si zarobiť peniaze navyše a celkom sa mi páči byť nahá, takže som si povedala, že to skúsim," spomína si. 

Žena (32) sa živí
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Prvú prácu, na ktorú bola najatá, však nakoniec nezobrala. Keď si totiž vyhľadala adresu na Google Maps, zistila, že dom sa nachádza v lese a dostala strach. Raeová o sebe hovorí, že je slobodomyseľná. Vďaka tejto práci je vraj sebavedomejšia a silnejšia. "Za tie roky som stretla všelijakých ľudí. Pre jedného z mojich klientov som upratovala celkovo trikrát. Jeho dom bol ten najšpinavší, aký som kedy v živote videla, špinou sa len tak hemžil. Ale keď som tam prišla, vôbec nechcel, aby som upratovala. Nebol strašidelný ani perverzný, chcel len nejakú spoločnosť," priblížila. 

Žena (32) sa živí
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Žena (32) sa živí
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Ďalej spomína, že upratovala aj pre mladších chlapov, ktorí chceli skúsiť niečo iné. Samozrejme dochádza aj k rôznym nedorozumeniam, jeden muž si raz napríklad pustil porno, keď upratovala, takže musela všetko uviesť na pravú mieru. Lottie si všimla, že ľudia, ktorí sú trochu zvláštnejší, majú tendenciu mať dokonale čisté domy, čo často považuje za indikátor toho, že najlepšie je povedať nie. "Chlap, pre ktorého pracujem šesť rokov, je nudista. Keď prídem k nemu, je nahý, dáme si kávu, pohrám sa s jeho psom a potom sa pustím do práce," opisuje pracovný deň u jedného z klientov. 

O nevšednej kariére Britky jej rodina a priatelia vedia a čudujú sa, prečo to robí, lebo si myslia, že klienti musia byť divní a perverzní. Raeová už má za sebou niekoľko vzťahov a údajne jej partnerom nevadilo to, ako sa živí. Ani jej súčasný priateľ s tým nemá problém. 

Viac o téme: UpratovanieNahá upratovačkaLottie Rae
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu