Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

VIDEO dcér dovolenkárov pobúrilo domácich: Pozrite, s čím sa hrajú! Hrozí veľké nebezpečenstvo

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TIkTok/cupisdlove)

BANGKOK - Video troch dievčat hrajúcich sa s drobným plazom pôsobí na prvý pohľad nevinne, no rodeným Thajčanom to spôsobuje stres. Tohto jaštera totiž veľmi dobre poznajú a vedia, prečo sa mu zďaleka vyhýbajú.

Gekon obrovský (Gekko gecko) síce nie je jedovatý, ale býva agresívny, teritoriálny a spôsobuje bolestivé uhryznutie, ktoré môže byť infekčné. Keď uhryzne svoju obeť, zovrie čeľusť a nepustí. Je jedným z najbežnejších a najznámejších druhov gekonov v Thajsku. Možno ho nájsť vo vidieckych a prímestských oblastiach po celej krajine. Keď ho zbadá Thajčan, zvyčajne utečie opačným smerom, uvádza Thaiger. 

V klipe zverejnenom na TikToku sa tri dievčatá, zrejme dcéry dovolenkárov, hrajú na podlahe s týmto druhom jaštera. Hladkajú ho a chytajú do rúk, akoby šlo o detskú hračku. Našťastie sa nikomu nič nestalo.

@cupisdlove จะเดินไปเซเว่นตอนแรกเดินผ่านมาแล้วนึกว่าตุ๊กตายางเลยหันไปมองอีกทีเป็นตุ๊กแกจริงๆโอ้มายกอด#ต#ตุ๊กแก#ตุ๊กแกน่ารัก ♬ Oh No - Kreepa

Video zaznamenalo už takmer tri milióny pozretí a tisíce komentárov. Autor videa, ktorý ho nakrútil v obchodnom reťazci 7-Eleven uviedol, že si spočiatku myslel, že šlo o gumenú hračku. Komentujúci zostali šokovaní z celej situácie. "Som prekvapený, ale nezdá sa, že by sa hneval alebo sa pokúšal hrýzť." Iný napísal: "Cudzie deti žijúce blízko môjho domu sú rovnaké ako tieto dievčatá. Neboja sa hrať s tokajmi. Môžu hrýzť!" Ďalší užívateľ uviedol, že videl chlapca, ktorého pohrýzol gekon a museli mu následne amputovať prst. 

Viac o téme: DetiJašterGekonThajsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu