Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Školáčka počúvala v MHD príliš hlasno hudbu: Nasledoval horor! Toto nečakala ani v najhoršom sne

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Hlasná hudba v slúchadlách vie otráviť mnoho spolucestujúcich. V tomto prípade to však zašlo do extrému. Dospelá žena udrela školáčku sediacu v autobuse do hlavy, pretože hudba v jej prehrávači hrala príliš hlasno. Jeden z pasažierov celý incident nahral na video. Polícia pátra po útočníčke.

Dospelá žena, pravdepodobne dvadsiatnička alebo tridsiatnička, ktorá v západnom Londýne cestovala autobusom, udrela trinásťročnú školáčku do hlavy. Dôvodom bola príliš hlasná hudba v jej slúchadlách. "Nepočuješ, čo hovorím? Vyšklbem ti tie prekliate vlasy, rozumieš?" kričí žena na tínedžerku. Následne sa presunie k nej a zakričí, aby vypla hudbu. Krátko nato ju udrie do hlavy. Pred zásahom vodiča je počuť ostatných cestujúcich, ktorých útok šokoval. 

 

THIS is the shocking moment a schoolgirl was punched and kicked on a bus by a grown woman who claimed she was playing...

Posted by LX Politics on Wednesday, February 22, 2023

Policajti stále pátrajú po žene, ktorá 3. februára napadla dievča cestou zo školy. "Obeť cestovala domov zo školy autobusom, keď k nej pristúpila podozrivá žena vo veku dvadsať až tridsať rokov a povedala jej, aby stíšila hudbu. Poškodená vyhovela žiadosti o zníženie hlasitosti, no nie úplnému vypnutiu hudby. Podozrivá následne napadla dieťa, pričom vodič autobusu prikázal poškodenej, aby opustila autobus," priblížil predstaviteľ Metropolitnej polície. 

K prípadu sa vyjadrila aj vedúca autobusovej dopravy v Londýne Rosie Trewová. "Bol to naozaj neprijateľný incident. Bezpečnosť je našou absolútnou prioritou, odsudzujeme všetky formy násilia a zneužívania v našej dopravnej sieti. Budeme spolupracovať s Metropolitnou políciou na identifikácii páchateľky," uviedla.

Viac o téme: AutobusPočúvanie hudbyútok MHD
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu