Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Olympionik zverejnil hrôzostrašné VIDEO svojej nohy: Pozrite na tie podivné útvary!

(Zdroj: TikTok/fullheartedpush)

LONDÝN - Olympijský športovec vydesil ľudí videom, ktoré zachytáva jeho nohu. Kvôli kožnej infekcii totiž pôsobí, akoby bola z plastelíny. Aby to dokázal, začal do nej pichať prstom, čo na končatine zanechalo pomerne hlboké priehlbiny. Ľudia na sociálnej sieti vyzvali mladíka, aby vyhľadal lekársku pomoc.

Bývalý hráč ligy amerického futbalu a britský olympionik Lawrence Okoye zdieľal hrôzostrašné zábery svojich nôh na TikToku. Vidno v nich, ako tlačí palcom do kože na predkolení, čo na ňom zanechalo veľmi nápadné priehlbiny. "Vyzerá ako normálna noha, však? Sledujte toto," povedal Okoye predtým, než začal prstom pomaly stláčať rôzne miesta na nohe. Ani po niekoľkých sekundách sa koža nevrátila do pôvodnej podoby. Akoby bola z plastelíny. 

@fullheartedpush Can’t say I didn’t warn you! 😩 #disgusting ♬ original sound - Lawrence Okoye

Niektorí užívatelia vyjadrili obavy o športovca a vyzvali ho, aby vyhľadal lekársku pomoc. "To vôbec nie je dobré, zadržiavanie vody je niečo, kvôli čomu musíte ísť za lekárom," uviedol jeden z komentujúcich. Ostatní si robili žarty z jeho trápenia. Jedna osoba dokonca poznamenala, že sa Lawrence mení na pamäťovú penu. 

V nasledujúcom videu jeho autor vysvetlil, že dôvodom tejto nepríjemnej deformácie je kožná infekcia zvaná cellulitis, ku ktorej dochádza, keď sa baktérie dostanú do hlbokej vrstvy pokožky. Neskôr prezradil, že sa jeho stav zlepšil a nohy sú opäť v poriadku.

Viac o téme: NohaKožná infekcia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu