Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

VIDEO opitej dievčiny baví internet: Zasekla sa v odpadkovom koši, hádajte, čo tam hľadala!

(Zdroj: Facebook/9 News)

GOLD COAST - Príspevok, na ktorom je zachytená neznáma žena, ako uviazla v odpadkovom koši, úspešne koluje na sociálnych sieťach a zabáva užívateľov napriek tomu, že jeho hlavná aktérka určite neprežívala práve najpríjemnejšie okamihy. Zábery vznikli v Surfers Paradise v austrálskom Queenslande.

Mobil mladej Autrálčanky po prehýrenej noci omylom skončil v pouličnom smetnom koši. Príliš neotáľala a "skočila" za ním. Kamarátka, ktorá stojí vedľa, sa nedokáže ubrániť smiechu. "Čo sa to tu, do pekla, deje?" spýtal sa človek, ktorý všetko nakrúcal a nakoniec pomohol žene vymaniť sa z nádoby. 

Nie je jasné, či svoj telefón našla alebo nie. Video zachytávajúce, ako hlavnej protagonistke trčia nohy z nádoby na odpadky, už ale stihlo pobaviť tisíce užívateľov sociálnych sietí. Mnohí z nich poznamenali, že takáto nehoda sa mohla stať iba v meste Gold Coast, ktoré je známe ako centrum večierkov. Iná osoba zažartovala, že dievčina v skutočnosti nehľadala mobil, ale svoju dôstojnosť.  Ďalší užívateľ ju prirovnal k vtákovi ibisovi či kuraťu. 

Viac o téme: MobilOdpadkový kôšTrapasAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu