Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Žena zomrela na 27 minút: Šokujúca spoveď o tom, čo počas toho zažila! Bol tam ON a...

(Zdroj: Youtube/The 700 Club)

PHOENIX - Žena, ktorá na takmer polhodinu zomrela, otvorene porozprávala o svojom zážitku. Údajne videla Ježiša s náručou otvorenou dokorán. I keď sú podobné zážitky klasifikované ako rarity, skúsenosť s nimi má aj množstvo ďalších ľudí. Jeden muž napríklad uviedol, že sa neocitol v nebi, ale v pekle plnom horiacich tiel.

Tina Hinesová z Arizony v USA utrpela zástavu srdca vo februári 2018 po páde na príjazdovej ceste. Nereagovala, a tak sa ju manžel Brian pokúšal oživiť. Cestou do nemocnice ju oživovali aj zdravotníci, no napriek tomu na 27 minút umrela. V nemocnici museli lekári šesťkrát použiť defibrilátor, aby ju prebrali k životu. 

Napriek tomu, že to môže znieť hrôzostrašne, Hinesová prezradila, že toho, čo zažila, sa nebála. Podľa jej slov cítila neskutočný pokoj a dokonca videla Ježiša, ktorý stál s náručou otvorenou dokorán. "Hneď za Ježišom bola neuveriteľná žiara," opísala. Zdravotníkov jej prípad zmiatol, pretože Brianovi pôvodne povedali, že môže utrpieť poranenie mozgu. Už na druhý deň sa Tinine vitálne funkcie ale vrátili do normálu. 

Predsmrtný zážitok sa môže podľa lekárov z University of Virginia vyskytnúť v extrémnych podmienkach, v ktorých by osoba nemala pociťovať žiadne zmyslové zážitky. Tieto stavy môžu zahŕňať traumu, zastavenie mozgovej aktivity alebo zástavu srdca. Väčšina pacientov počas zážitku pociťuje pohodlie a bezbolestnosť. Niektorí tiež cítia, akoby ich duša opustila telo a dokonca vidia svoje fyzické telo, keď sa nad ním vznášajú. Ďalší uviedli, že počas predsmrtného zážitku ich myseľ fungovala jasnejšie a rýchlejšie ako zvyčajne. 

Vo všeobecnosti sú podobné zážitky klasifikované ako rarita. Napriek tomu sa s nimi stretáva čoraz viac ľudí. Žena menom Lynda Cramerová napríklad tvrdila, že strávila päť rokov v nebi, keď v roku 2001 na štrnásť minút zomrela. Keď sa ju zdravotníci pokúšali zachrániť, cítila sa, akoby bola v inej ríši. Po resuscitácii si dokázala spomenúť na návštevu v nebi - na niečo, čo sa zdalo ako päť rokov. Údajne videla pohorie, ktoré bolo 30 000-krát vyššie ako Mount Everest. Iní ľudia sú, naopak, presvedčení o tom, že nenavštívili nebo, ale peklo. Bill Wiese v roku 1998 zomrel na 23 minút a tvrdil, že ho niečo vtiahlo do hlbín pekla, kde videl jamu horiacich tiel. 

Viac o téme: NeboOživenieJežišPosmrtný zážitokTina Hines
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu