Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Blondínka šokovala verejnosť: Mám 21 rokov a 15-ročnú dcéru! Jej vysvetlenie ľudí rozplakalo

(Zdroj: TikTok/hunterenelson)

NEW YORK - Istá dvadsiatnička na TikToku zverejnila video, v ktorom prezradila, že je matkou pätnásťročnej tínedžerky. Šokovaní užívatelia sa dievčiny pýtali, či naozaj rodila ako šesťročná. V nasledujúcom videu vysvetlila, že celá situácia je úplne inak, ako sa zdá.

Párty a stretávanie sa s kamarátmi môžu byť rutinnou zábavou pre väčšinu slobodných dvadsiatnikov. Dvadsaťjedenročná Hunter Nelsonová však do tejto skupiny nepatrí. Namiesto toho je matkou pätnásťročnej tínedžerky. "Jazdím po ceste a uvedomujem si, že mám 21 a 15-ročné dieťa. Žiadni iní rodičia ani zamestnanci jej strednej školy ma nebudú brať vážne. Už teraz cítim, ako sa ma ľudia budú pýtať, v akej som triede, keď pôjdem na jej školské akcie," uviedla Hunter z Kentucky. 

Príspevok rozpútal búrlivú diskusiu a dievčinu zahltil kopec otázok od znepokojených užívateľov. "Mali ste šesť rokov, keď ste porodili dieťa?" spýtal sa jeden a zďaleka nebol jediný, ktorého zaujímala táto informácia. V nasledujúcom videu Nelsonová vysvetlila podrobnosti. "Nie, nerodila som ako šesťročná. Pred pár mesiacmi som požiadala o opatrovníctvo mojej nevlastnej sestry Gracie. Cítila som, že najlepší spôsob, ako ju udržať v bezpečí a šťastnú a ako splniť všetky jej potreby a túžby, je postarať sa o ňu." 

@hunterenelson Reply to @haleyymontoya CONGRATS #fyp ♬ original sound - Hunter

Ich spoločný otec zomrel v roku 2015 a Gracie zo Severnej Karolíny krátko nato prišla aj o matku. Keď sa Hunter dozvedela, že hrozí, že jej sestra bude po smrti mamy umiestnená do pestúnskej starostlivosti, požiadala súd o opatrovníctvo. Toto rozhodnutie však u príbuzných Grace vyvolalo veľké pobúrenie a Nelsonovej sa dokonca vyhrážali smrťou, pretože nechceli, aby boli Hunter priznané rodičovské práva. Dokonca aj samotná Gracie vraj protestovala proti jej opatrovníctvu. Napokon ale súhlasila.

Jej náhradná mama teraz poradila ostatným, ktorí by sa mohli ocitnúť v podobnej situácii ako ona, aby uprednostnili bezpečnosť, hrdosť a potreby dieťaťa pred svojimi vlastnými emóciami. "Niekedy z toho nebudú šťastní. Ale musíte to urobiť," dodala Nelsonová.

Viac o téme: MatkaDcéraAdopciaOpatrovníctvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu