Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kontroverzný influencer pobúril ľudí: Má len 24 a už je milionárom, ale čo tento arogantný výrok?!

(Zdroj: Facebook/Sebastian Ghiorghiu)

NEW YORK - Kontroverzný influencer Sebastian Ghiorghiu pobúril svojimi výrokmi zverejnenými na Twitteri množstvo užívateľov. Rodák z Detroitu je totiž presvedčený o tom, že ak sa človek nestane v dvadsiatke milionárom, mal by sa vážne zamyslieť nad svojou existenciou a fungovaním v tomto svete.

Sebastian Ghiorghiu (24) sa dostal pod paľbu kritiky za svoje vyhlásenie, že každý muž by mal vlastniť luxusné športové auto ešte predtým, ako dovŕši dvadsiatku. Podľa neho 200 000 dolárov (vyše 184 000 eur) nie sú žiadne peniaze a môže ich mať ktokoľvek, kto nie je lenivý babrák. "Ak si chlap vo veku dvadsať rokov a nemáš Lamborghini, mal by si si sadnúť a vážne o tom diskutovať sám so sebou," vyhlásil v podcaste, z ktorého úryvok bol nedávno zverejnený na sociálnych sieťach. 

Je neuveriteľne jednoduché mať toľko peňazí

Tieto slová, neprekvapivo, spustili lavínu pobúrených komentárov. Mladý Američan tvrdí, že za ostatných šesť rokov zarobil osem miliónov dolárov (7,37 milióna eur) vďaka rôznym aktivitám, od vytvorenia reklamnej agentúry, výrobu príspevkov na YouTube až po "dropshipping" (model, v ktorom maloobchodný predajca predáva tovar od veľkoobchodného dodávateľa, resp. výrobcu, pozn. red.). Ghiorghiu, ktorý údajne už ako devätnásťročný vlastnil deväť áut, je presvedčený o tom, že k takémuto majetku sa môže dostať každý. "Teraz si uvedomujem, že je neuveriteľne jednoduché mať toľko peňazí," povedal s tým, že zarobiť si obrovské peniaze nie je náročné aj vďaka umelej inteligencii (AI), ktorú môžete využiť ako nikdy predtým. 

Na adresu sebavedomého mladíka, ktorý má na YouTube 825 000 odberateľov, sa vyjadrili mnohí  ľudía. "Čo vôbec robíš s lambom? Nie je to veľmi pohodlné auto," poznamenal jeden chlapík. Niektorí si myslia, že Sebastian určite ani jeden deň nepracoval, keď šíri do sveta takéto vyhlásenia. Podľa nich je načase zakázať takýmto osobám prístup k aplikácii. "Toto osemnásťročné dieťa, ktoré poznám, začalo pred pár mesiacmi predávať zásielky," uvádza sa v jednom z komentárov. 

 

If my dad paid for the lambo I would’ve never worked at Taco Bell. May God bless you all.

Posted by Sebastian Ghiorghiu on Monday, January 23, 2023
 

Commit your works to the Lord and your plans will be established. drumul meu.

Posted by Sebastian Ghiorghiu on Sunday, December 4, 2022

Pôvodne sa chcel stať neurochirurgom

Podľa dostupných informácií sa Ghiorghiovi rodičia presťahovali do USA z Rumunska v osemdesiatych rokoch. Na strednej škole pracoval v rôznych zamestnaniach vrátane Taco Bell či v autoumyvárňach, píše New York Post. V poslednom zamestnaní si kúpil Infiniti G35 a odvtedy sa sústredil už len na luxusné autá. Pôvodne sa vraj chcel stať neurochirurgom, ale nedokončil vysokú školu a začal predávať nehnuteľnosti. Keď stretol Grahama Stephana, ktorý sa pohybuje vo svete financií a zarába predajom domov a prenájmom nehnuteľností, tak pochopil, že toto je oblasť, v ktorej chce pôsobiť aj on. Momentálne údajne zarobí 25 000 až 100 000 dolárov za deň, mesačne je to od 300 000 do 400 000 dolárov. 

Viac o téme: InfluencerSebastian Ghiorghiu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu