Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Muž si po 30 rokoch všimol skrytý detail v logu známej čokolády: Viete o ňom aj vy?

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Muž sa na sociálnej sieti LinkedIn podelil s príhodou, ako mu umelá inteligencia pomohla nájsť v logu Toblerone medveďa. Vysvetlil, že keďže sa táto známa značka čokolády vyrába vo Švajčiarsku, zviera má znázorňovať bernského medveďa. Mnoho ľudí nedokázalo uveriť tomu, že si to všimol až teraz.

Ralph Aboujaoude Diaz si v ikonickom logu čokolády Toblerone až donedávna nevšimol malý detail v podobe medveďa. Pomohla mu v tom až umelá inteligencia. O pre neho úplne novú informáciu sa s radosťou podelil na LinkedIne. Čokoládu si pritom vychutnával celých tridsať rokov. 

Diaz zároveň prezradil, že keďže sa Toblerone vyrába vo švajčiarskom Berne, zviera znázorňuje bernského medveďa. Zaujímavosťou je, že Bern je známy aj ako mesto medveďov. "Teraz chápem, ako nás technológia s podporou AI robí inteligentnejšími," uviedol vo svojom príspevku. 

Užívatelia sa podelili o svoje vtipné pohľady na Ralphovo oneskorené zistenie. "Len ťažko sa mi verí tomu, že ste si to všimli až teraz," napísala jedna osoba. Ďalšia sa podelila o zaujímavý fakt o Toblerone, a to ten, že počet kúskov čokolády v balení zodpovedá počtu písmen v jej názve, pričom každé písmeno je vytlačené po stranách čokolády.

Viac o téme: LogoČokoládaOdhalenieToblerone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu