Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Turistka si fotila prírodné krásy, ale pozrite, čo sa dialo vedľa nej! Ľudia zúria

(Zdroj: TikTok/jordanemcgowan)

REYKJAVÍK - Žiadosť o ruku v blízkosti navštevovaných pamiatok alebo prírodných krás má svoje úskalia najmä pre nevypočítateľných turistov. Taký prípad má zdokumentovaný TikTokerka Jordan McGowanová na videu, na ktorom nadšená turistka absolútne ignoruje všetko, čo sa deje mimo jej obrazovky na telefóne.

Virálne video nakrútené na Islande za pár dní získalo už zhruba milión zhliadnutí. Zachytáva, ako si pred Jordan pokľakne na koleno jej priateľ, aby ju požiadal o ruku. Turistka v ich tesnej blízkosti však absolútne odignoruje romantickú chvíľku, ktorá sa tam práve odohráva, len aby si odfotila malebný vodopád v pozadí. Dvojica to však zobrala s nadhľadom. "Úprimne povedané, považujem to za vtipné. Nebola spôsobená žiadna škoda, bolo vtipné to sledovať," napísala McGowanová. 

Video zasypali stovky komentárov. "Nepresvedčí ma, že to neurobila úmyselne," myslí si jedna užívateľka. "Vidím tú vtipnú stránku, ale je to dosť znepokojujúce, akí sú niektorí ľudia ľahostajní k svojmu okoliu," komentoval ďalší. "Presne vedela, čo sa deje a urobila to zámerne," pridáva sa iný. 

Viac o téme: ZásnubyŽiadosť o rukuIsland
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu