Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO ukazuje, prečo nestačí utierať sa toaletným papierom: Fuj, to je nechutné!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - V dnešnej dobe nájdete na internete takmer čokoľvek, vrátane videí o tom, prečo si nestačí utierať zadok toaletným papierom. Na TikToku sa na túto tému objavuje čoraz viac bizarných videí. Niektorí užívatelia odporučili, že najlepšie je utierať sa týmto. Treba si však dávať pozor na zloženie.

Na TikToku sa v poslednom čase objavujú videá, ktoré majú ľudí vzdelávať v tom, ako si správne utrieť zadok. Obvykle začínajú záberom na dlaň s neznámou tekutinou medzi palcom a ukazovákom, čo predstavuje zadok. Ľudia následne utierajú priestor medzi prstami papierom a ukazujú, že aj napriek tomu na ruke zostáva tekutina. 

@bidettoilet Wiping buttocks only with toilet paper 🧻 isn’t clean enough. #bidet #buyabidet ♬ Bymyside - Official Sound Studio

Je však potrebné si uvedomiť, že to, že tekutina zostane na prstoch, neznamená, že sa to isté udeje aj o kúsok nižšie na tele. Nie je preto prekvapením, že kontroverzné zábery vyvolali na internete búrlivú diskusiu. "Mám otázky, na ktoré nechcem odpoveď," uviedol jeden z komentujúcich. "Preto nepoužívam len jeden kúsok toaletného papiera," napísal ďalší. 

Ďalšie video, ktoré zverejnil výrobca bidetov Kaizen Solutions, získalo tiež veľa komentárov od zmätených ľudí. "Ľudia majú bidet, pretože sa nevedia utierať správne," napísala jedna osoba. Našli sa však aj takí, ktorí bidet nepreferujú a majú lacnejšie riešenie, napríklad v podobe vlhčených utierok. 

Aj keď je to určite dobrý návrh, vopred sa uistite, že máte tie správne utierky. Inak môžete dopadnúť ako vodič nákladného auta z južného Walesu Leon Gleed. Kvôli nepozornosti si niekoľko dní utieral zadok antibakteriálnymi utierkami na čistenie toaliet, ktoré si pomýlil s vlhčenými utierkami. Jeho priateľka Sadie Williamsová ich kúpila v  Tesco Express a potom dala do kúpeľne. Nič netušiaci Gleed ich používal, až dokým sa mu neobjavila nepríjemná vyrážka. Vtedy si uvedomil svoju chybu. 

Viac o téme: ZáchodToaletaToaletný papierWC
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu