Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Brunetka si chcela spraviť peknú selfie z fastfoodu: Keď uvidíte celú FOTO, vybuchnete od smiechu

(Zdroj: Twitter/Harshita :)))

LONDÝN - Istá žena dostala viac, ako očakávala, keď požiadala ľudí na Twitteri o pomoc. Páčila sa jej fotografia, na ktorej pózuje v reštaurácii, no za ňou bolo vidno neznámeho chlapa v helme. Chcela ho zo záberu odstrániť. Ľudia však mali iné plány a veľmi rýchlo sa z fotky nej stal internetový mém.

Užívateľka Twitteru menom Harshita zverejnila fotografiu, na ktorej pózuje za stolom reštaurácie Subway a v ruke drží sendvič. Usmieva sa a rukou si zakrýva ústa. S výsledkom však nebola spokojná, keďže si nevšimla, že v pozadí pri pokladničnom pulte stojí neznámy muž s prilbou na hlave. Brunetke tak pokazil inak pekný záber. 

Harshita sa preto obrátila na sociálnu sieť a požiadala ľudí, aby nežiaduceho muža odstránili z fotky. "Môže, prosím, niekto odstrániť toho chlapa v pozadí a nechať ma užiť si môj sendvič?" napísala v príspevku. 

Veľa ľudí ponúklo svoju pomoc a využilo kreatívne nástroje na úpravu snímky. Nie všetky však boli podľa ženiných predstáv. Zatiaľ čo muža zo záberu podľa požiadavky odstránili, fotografiu začali upravovať vtipnými predmetmi a inými ľuďmi. Kým niektorí Harshitu presunuli na exotické miesta, iní do záberu priložili fotografiu seba samých. 

 

Viac o téme: ReštauráciaSelfieSubway
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu