Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO manželov, ktorí sa snažia spraviť selfie v metre, je hitom: Spríjemnite si deň!

(Zdroj: Instagram/_kalpak_photography_)

KALKATA - Videá, ktoré zachytávajú puto medzi staršími pármi, milujú ľudia po celom svete. Na takýchto dvojiciach, ktoré sú manželmi celé desaťročia, je niečo, čo roztopí nejedno srdce. Nasledujúce video páru snažiaceho sa odfotografovať v metre sa stalo hitom internetu. Niektorí priznali, že im dojemné zábery spríjemnili deň.

Vidieť lásku staršieho páru vyvoláva v mnohých pocit nádeje, že aj po rokoch manželstva sa dvaja môžu mať radi rovnako, ako na samom začiatku. Dôkazom je video, ktoré zverejnil na Instagrame fotograf menom Kalpak z indickej Kalkaty. Zachytáva manželov sediacich v metre, pričom muž sa pokúša urobiť si fotku so svojou drahou polovičkou. 

Po niekoľkých neúspešných pokusoch ho manželka uistila, že sa im podarí urobiť dobrý záber. Nakoniec sa pred vystúpením z vlaku postavili a pokúsili sa o ďalšiu selfie. "Počkaj na dobrý záber. So správnou osobou je život o niečo lepší, však?" okomentoval Kalpak svoj príspevok. 

Zábery zaznamenali už takmer päť miliónov zhliadnutí a stali sa hotovým hitom internetu. "Toto mi spríjemnilo deň," napísal jeden z komentujúcich. "Šťastie nájdete v malých veciach," skonštatovala ďalšia osoba. 

Viac o téme: LáskaManželiaIndiaSelfie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu