Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Žena mala medzi zubami veľkú medzeru: Z toho, ako si s tým poradil zubár, pôjdete do kolien

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NEW YORK - Žena zostala bez slov po tom, čo jej zubár vsadil medzi dva predné horné zuby ďalší zub. Chcel tak vykryť veľkú medzeru, ktorú mala medzi nimi. Lenže konečný výsledok vyzerá naozaj komicky a myslia si to aj ľudia na sociálnych sieťach, ktorých bizarný prípad pobavil.

Layla Mustasová sa na TikToku podelila s nezvyčajnou príhodou. Zubár jej vsadil do stredu medzi dva predné zuby ďalší zub. "Prečo si môj zubár myslel, že tri predné zuby vyzerajú dobre," pýta sa. Jej úsmev ale v dôsledku dentálneho faux pasu pôsobí trochu strašidelne. 

@laylamuntas Fake tooth in between my 2 front teeth until I get ma fakin braces🤪 #fyp #braces #jawsurgery #uk ♬ original sound - Aung

Mustasová mala medzi prednými hornými zubmi veľkú medzeru. Pôvodne jej mal zubár nasadiť strojček, no ako sa zdá, rozhodol sa všetko trochu urýchliť, čo viedlo k nešťastnému výsledku. "Falošný zub medzi dvoma prednými zubami, kým nedostanem strojček," doplnila. 

Video má už viac ako 31 miliónov zhliadnutí. Mnoho ľudí Layle vyjadrilo podporu a uviedlo, že to nie je až také strašné. "Úprimne povedané, ani by som si to nevšimol, pokiaľ by som si záber nepriblížil alebo by ste na to nepoukázali," napísal jeden z komentujúcich. Ďalší radili mladej žene, aby sa prihlásila do modelingovej agentúry. 

Viac o téme: ZubyZubárChrup
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu