Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Žena vyvolala rozruch tým, čo si chce obliecť na vianočný večierok: Išli by ste v tomto na párty?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Mumsnet/astronewt)

LONDÝN - Táto žena sa na internetovom fóre podelila so záberom topu, ktorý by si rada obliekla na vianočný večierok v práci. Na ostatných sa obrátila s otázkou, aké doplnky a nohavice k tomuto kúsku zvoliť. Mnohým sa však top nezdá vhodný, obzvlášť na pracovný večierok. Iní oponovali a tvrdili, že videli už oveľa vyzývavejšie outfity.

Keďže do Vianoc zostáva už len pár týždňov, mnohých čaká hotový kolotoč sviatočných osláv, napríklad v podobe vianočných večierkov v práci. Je preto bežným javom, že sa ľudia obracajú na internet, aby našli niečo nové na seba. Na populárnom fóre Mumsnet sa nedávno objavil príspevok, v ktorom neznáma žena žiada o radu týkajúcu sa výberu oblečenia na pracovný večierok. Zdieľala fotografiu asymetrického topu značky Zara. 

"Plánujem si v Zare kúpiť tento top na vianočný večierok v práci, kde je dress code vo forme kravaty/koktejlových šiat," píše. Ďalej sa spýtala, s čím top nakombinovať. "Myslím, že visiace náušnice a možno nejaké široké zamatové nohavice v kontrastnom tóne? Topánky? Nechcem nosiť opätky," uviedla. 

Žena vyvolala rozruch tým,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Mumsnet/astronewt)

U mnohých ľudí sa však nestretla s veľkým pochopením. Top považujú za príliš vyzývavý a nevhodný na pracovnú párty. "Ste si úplne istá, že toto je vhodné oblečenie na vianočný večierok v kancelárii?" spýtala sa jedna z komentujúcich. Iné užívateľky ale, naopak, outfit obhajujú a tvrdia, že je v poriadku. "Som veľmi prekvapená, že to niekto považuje za nevhodné. Ak považujete odhalené ramená za nevhodné, tak si myslím, že ste dosť konzervatívna," uviedla ďalšia žena. Niektorí spomenuli outfity svojich kolegýň, ktoré boli oveľa nevhodnejšie ako tento. "Ten top je veľmi skromný v porovnaní s tým, čo mali niektorí ľudia, s ktorými som pracovala, oblečené na Vianoce," píše sa v ďalšom komentári. 

Viac o téme: Vianočný večierokVianoce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu