Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Americký pilot totálne ponížil Rusko: Pozrite na jeho letovú dráhu na oblohe!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

CYPRUS - Americký vojak svojou letovou dráhou vyvolal obrovský rozruch. Je to z toho dôvodu, že nápadne pripomína penis. Nie je potvrdené, či bol pilot len tankovať alebo chcel týmto spôsobom zosmiešniť Rusko. Nie je to prvýkrát, čo si veľmoci symbolicky posielajú odkazy.

Tankovacie lietadlo KC-135 Stratotanker s americkými pilotmi nakreslilo na oblohe obrí penis hneď vedľa sýrskeho Tartusu - kremeľského námorného zariadenia v Stredozemnom mori. Bizarný úkaz vidno na mape Flightradaru. Nie je známe, či lietadlo bolo na misii s cieľom dotankovať bojové lietadlá alebo sa chcelo jednoducho vysmievať Rusom. 

Stredozemné more bolo predmetom blízkeho stretnutia medzi tromi lietadlami amerického námorníctva a ruskými lietadlami vo februári, ešte predtým, ako Rusko napadlo Ukrajinu. Rusko má na základe bilaterálnej dohody v roku 2017 úzke vzťahy so Sýriou, Damask preto súhlasil s prenájmom prístavu Tartus Kremľu. Tartus je jedinou ruskou základňou v Stredozemnom mori, používa sa najmä na dodávky zásob na pomoc misii v Sýrii a na opravu vojnových lodí. 

Viac o téme: LietadloPenisRusko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu