Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Z väzenia prepustili zombie Angelinu Jolie: Dievčina odhalila svoju pravú tvár, takto vyzerá

(Zdroj: profimedia.sk)

QARCHAK - Iránska zombie Angelina Jolie po prepustení z väzenia odhalila svoju pravú tvár. Viac ako rok strávila v jednej z najhorších ženských väzníc v Iráne. Jej hrôzostrašný vzhľad zaujal užívateľov sociálnych sietí po celom svete. Prezradila, že nikdy nepodstúpila žiadnu operáciu a celý jej výzor vznikol len vďaka počítačovým efektom.

Dvadsaťjedenročná Sahar Tabarová z Iránu celé roky klamala svet svojím dramatickým vzhľadom po tom, čo údajne podstúpila operáciu, aby vyzerala ako slávna herečka Angelina Jolie. Pre svoje nebezpečne vyzerajúce črty ju ľudia začali prezývať "zombie Angelinou Jolie". Na fotkách bola zachytená s nadrozmernou čeľusťou, kontaktnými šošovkami ľadovo modrej farby a veľmi svetlou pokožkou, čo vyvolávalo ilúziu, akoby práve povstala z mŕtvych. 

Od prepustenia z väzenia však od svojich kaskadérskych kúskov upustila a v televíznom rozhovore odhalila, ako skutočne vyzerá. Vo väzení Qarchak, ktoré je považované za najhoršiu ženskú väznicu v Iráne, strávila štrnásť mesiacov. V roku 2019 bola zatknutá za rúhanie a propagovanie verejnej korupcie kvôli jej vyvádzaniu na sociálnych sieťach. Pôvodne dostala trest vo výške desať rokov, ale vďaka verejným nepokojom sa z cely dostala na slobodu oveľa skôr. 

 

Sahar Tabar, released from 'Iran's toughest prison', has confirmed the viral photos were heavily photoshopped in a bid to become famous.

Posted by Metro on Thursday, October 27, 2022

Neskôr prezradila, že nikdy nepodstúpila operáciu, ktorá by zmenila jej vzhľad. Namiesto toho svoje fotografie upravovala v nádeji, že získa medzinárodnú slávu. "To, čo ste videli na Instagrame, boli počítačové efekty, ktoré som použila." Slávna chcela byť vraj už od detstva a verila, že prostredníctvom kyberpriestoru sa jej to podarí jednoduchšie. Teraz sa ale zaprisahala, že už viac nebude používať Instagram. Bojí sa totiž, že v opačnom prípade skončí opäť vo väzení.

Viac o téme: ZombieAngelina JolieSahar Tabar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu