Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Blondínka si objednala oblečenie od populárneho predajcu: Až ju naplo, keď videla, čo jej poslali

(Zdroj: TikTok/honeyhez)

LOS ANGELES - Táto žena chcela vedieť, prečo sú ľudia takí nadšení z tovaru módneho reťazca Shein, a tak si odtiaľ objednala korzetový top. To, čo našla v balíku, ju ale nemilo prekvapilo. Obrátila sa na TikTok, kde sa pýta ostatných zákazníkov, či sa to stalo aj im. Ako sa ukázalo, nikto s niečím takýmto doposiaľ skúsenosť nemá.

Žena menom Heather zachytila množstvo oslavných reakcií na tovar z čínskeho módneho reťazca Shein. Nerozumela, prečo sú ľudia takí nadšení, tak si odtiaľ objednala korzetový top. "Všetci hovoria, že si treba objednávať oblečenie zo Sheina, ale nehovoria o tom, čo vám príde v balíku," hovorí vo videu na TikToku. Heather následne zdvihla jednu stranu zvršku, aby ukázala nechutne vyzerajúci biely materiál vo vnútri. "Vysvetlí mi niekto, čo to je? Panebože, budem zvracať," dodala. 

Rýchlo však zistila, že ostatní zákazníci sú rovnako zmätení ako ona. "Čo je to?" opýtal sa jeden z komentujúcich. "Myslím, že pleseň," odpovedala dievčina. "Objednávam si zo Sheina oveľa častejšie, ako by som si chcel priznať a môžem s istotou povedať, že som nikdy nič také nedostal," napísal niekto iný. 

Ďalší špekulovali, čo spôsobilo neporiadok vo vnútri balíka. "Medzi topom bol kus papiera, ale roztopil sa," vysvetlil jeden z užívateľov. "Medzi prehnutú polovicu dali papier a dovnútra sa dostala vlhkosť," uviedol ďalší. Predstavitelia spoločnosti Shein sa k prípadu zatiaľ nevyjadrili.

Viac o téme: PleseňOnline nakupovanieShein
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu