Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dievčina si objednala sexi šaty na oslavu 23. narodenín: VIDEO, ako v nich vyzerá... len pre 18+

(Zdroj: TikTok/chlx.mc)

BIRMINGHAM - Fotografie Chloe Maguireovej z Birminghamu, na ktorých pózuje v šatách zakúpených cez internet, zabávajú užívateľov sociálnej siete. Mladá žena v nich pôvodne plánovala vyraziť na oslavu svojich 23. narodenín, ale keď zistila, ako na nej vyzerajú, radšej siahla po inom oblečení.

TikTok video nazbieralo už krátko po svojom zverejnení tisíce lajkov a komentárov. Niet sa čo čudovať. Pohľad na mladú Angličanku, ako predvádza šaty kúpené cez internet, je naozaj komický, pretože sa jej do nich nezmestil jeden prsník. 

@chlx.mc oh polly reallt said no to girls with boobs bigger than a b cup #ohpollydress #ohpolly ♬ original sound - Kneely_Knight

Chloe pôvodne plánovala v modeli značky Oh Polly osláviť svoje narodeniny. Zelené šaty majú veľkosť 14. Bežne si vraj objednáva 12-tku, ale chcela si byť istá, že vrchný diel bude dostatočne veľký a bude zodpovedať poprsiu číslo 34E. "Myslela som si, že ak si objednám najväčšiu veľkosť, udržím všetko na správnych miestach, ale zjavne to nepomohlo. Viem, že mám väčšie prsia než iné ženy, ale aj tak," uviedla Maguireová. 

VIDEO Brunetka ostala zhrozená, keď jej dorazili šaty z Amazonu: Hore katastrofa a dole... ešte horšie!

Zároveň dodala, že keby si šaty obliekla, pravdepodobne by každý dostal infarkt a klub by zostal prázdny. Nakoniec preto vyrazila na oslavu narodenín v iných šatách krémovej farby tej istej značky.

Viac o téme: ŠatyOnline nakupovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu