Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

FOTO Moderátorka šokovala divákov: V priamom prenose chytila kondóm a.... Uff, to vážne?

(Zdroj: Twitter/GregoryJon)

FLORIDA – Počas nepriaznivého počasia na juhozápadnej Floride, kde zúril hurikán Ian musela byť moderátorka kreatívna, aby ochránila audio zariadenie. Na mikrofón navliekla netradičný obal.

Moderátorka televíznej stanice NBC Kyla Ganer, trojnásobná výherkyňa Emmy Awards informovala o aktuálnej poveternostnej situácii z parkoviska vo Fort Mayers na Floride. Najprv sa zúfalo snažila zakryť mikrofón pred ďažďom, no neskôr sa vynašla a na mikrofón navliekla kondóm, informovalo Daily Star. Jej kolega to označil ako odľahčenie v ťažkej poveternostnej situácii, ktorej čelili.

Keďže upútala aj pozornosť divákov, ktorí sledovali aktuálny vývoj situácie s hurikánom, prehovorila k nim sebaisto: „Je to tak, ako si myslíte. Je to kondóm. Nemôžeme namočiť tieto mikrofóny, a keďže ďažďu a vetra je dosť, musíme urobiť to, čo musíme."

Hurikán ničil všetko čo mu prišlo do cesty s rýchlosťou vetra takmer 185 kilometrov za hodinu. Najprv zasiahol západ Kuby a neskôr odrezal na Floride milióny ľudí od elektriny.

Viac o téme: KreativitaFloridaModerátorka NBC
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu