Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

VIDEO s tureckým komentátorom baví svet: V živom vysielaní dostal „za uši“ od mačky

(Zdroj: Reprofoto/ A Sport)

ANKARA – Každý majiteľ mačky vie, že ide o dosť svojské tvory, ktoré sa vedia postarať o dosť krušné chvíle. Doslova na vlastnej koži si to vyskúšal aj turecký športový komentátor Hüseyin Özkök, ktorému domáci maznáčik uštedril prekvapivú ranu odzadu rovno uprostred živého vstupu.

Mal to byť vstup ako každý iný, no mačka sa postarala o to, že nebol. Počas živého vysielania sa moderátorka športového kanála A Sport spojila s Özkökom cez video hovor. Všetko prebiehalo štandardne až do momentu, kedy sa na opierku kresla, v ktorom sedel, začala zakrádať mačka.

Diváci môžu vidieť, ako zviera pomaly a podľa možností nenápadne postupuje, až sa ocitne za krkom komentátora. Ten si v jednom momente prítomnosť domáceho miláčika uvedomí a usmeje sa, to však ešte netuší, čo bude nasledovať. Na prekvapenie mnohých totiž o krátku chvíľu schytal ranu labou odzadu, aká sa len tak nevidí. Zobral to však s úsmevom a kuriózna situácia pobavila nie len jeho, ale aj moderátorku a populárna sa stala aj medzi divákmi, lebo video sa v krátkom čase stalo virálnym.

Özkök vysvetlil, že mačka nebola jeho ale patrila majiteľom domu, u ktorých bol práve v tom čase na návšteve. Doplnil tiež, že sa volá Oli.

Viac o téme: MačkaModerátor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu