Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Žena si ráno pozrela VIDEO z bezpečnostnej kamery a skoro vypľula kávu: Keď zbadala, kto zazvonil na zvonček!

(Zdroj: Youtube/WYFF News 4)

WASHINGTON - Američanka Wendy Watsonová takmer vypľula kávu, keď si ráno pustila video z bezpečnostnej kamery z verandy svojho domu v Južnej Karolíne. V noci tam totiž zavítal nečakaný chlpatý hosť. Mladý medveď baribal vyjedol vtákom krmidlo a potom sa zhruba o 03:30 ráno rozhodol zazvoniť na zvonček. Informovala o tom stanica KFVS12.

"Medveď sa pritackal na verandu a naťahoval sa okolo zvončeka. Na okne bolo vidieť malý odtlačok ňufáka. Trochu sa poobzeral a vrátil sa dole. Keď tu bol, zjedol veľa krmiva pre vtákov," opísala návštevu Watsonová. 

Medveď je vraj v okolí domu pravidelným návštevníkom. Američanka povedala, že práve doplnila kŕmidlá pre vtáky, ale šelme sa podarilo dve zničiť. Okrem toho ale žiadne škody medveď nespáchal. Majiteľka domu sa rozhodla, že väčšinu kŕmidiel odstráni, aby zabránila ďalším nechceným návštevám. 

V Južnej Karolíne podľa serveru Mryle Beach Online žije zhruba tisíc medveďov čiernych, z ktorých asi 700 je na západe štátu, v blízkosti južného cípu Apalačského pohoria. Ochranári odporúčajú, aby ľudia pred medveďmi neutekali a namiesto toho ich upozornili na prítomnosť človeka dôrazným hlasom, spevom alebo tlieskaním. 

Viac o téme: MedveďZvončekJužná Karolína
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu