Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nehorázna drzosť: Mamička pri platení položila peniaze na pult, tie odrazu zmizli! Ohromujúca reakcia okolia

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Jupiterimages)

LONDÝN - Nemenovaná žena zašla nakúpiť do britského pekárenského reťazca. Peniaze položila na pokladničný pult a kým sa otočila ku kočíku so svojim dieťaťom, hotovosť bola preč. Pokladník tvrdil, že si peniaze nezobral. Mamičky sa zastal personál reťazca a jeden zo zákazníkov dokonca ponúkol, že za ženu zaplatí.

Nemenovaná mama poďakovala personálu britského pekárenského reťazca Greggs‘ za to, že ju zachránil pred hanbou. Keď stála pri pokladni a chcela kúpiť párky, zistila, že jej zmizla hotovosť. Tú predtým položila na pokladničný pult a následne sa otočila ku kočíku, kde mala dieťa. Peniaze medzitým zmizli.

Ako sa však ukázalo, nevzal si ich zamestnanec za pokladňou. Žena v príspevku publikovanom na Mumsnet vysvetlila, ako si začala uvedomovať, že sa niečo pokazilo, keď ju pokladník po druhýkrát požiadal o peniaze. Pokladník trval na tom, že žena mu peniaze nedala, pretože ešte neotvoril pokladňu.

Nehorázna drzosť: Mamička pri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Mamička preto skontrolovala kočík, či náhodou nemá nejaké peniaze aj tam. Cítila sa bezradne, nahnevane a napokon sa rozplakala. Všimli si to aj ostatní prítomní v predajni. Na pomoc jej prišiel jeden zo zamestnancov Greggs‘ a ďalší zákazník žene ponúkol, že za ňu zaplatí. Žena nechcela, aby si ostatní mysleli, že sa pokúšala kradnúť.

Zamestnanci, ktorí jej chceli pomôcť, odmietli ženine ponuky na zaplatenie tovaru. Párky jej vydali bez zaplatenia. Ženu tiež ubezpečili, že peniaze pravdepodobne zobral iný zákazník. Dokonca jej ponúkli aj šálku čaju na upokojenie. Cítila sa však ponížene, preto poďakovala a odišla.

Nehorázna drzosť: Mamička pri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Mamička uzavrela svoj príspevok tým, že sa neskôr obávala, že jej reakcia bola „úbohá“, ale používateľky Mumnset sa rýchlo postavili na jej obranu. „Všetci máme takéto dni, takže sa tým netrápte,“ napísala jedna z komentujúcich.

„Vo mne sa postupne hromadí stres, až kým ma jeden malý incident nevytlačí cez okraj a zrútim sa alebo sa zložím kvôli nejakej maličkosti,“ uviedla ďalšia komentujúca. „Chúďatko. Dúfam, že sa už cítite lepšie,“ dodala tretia.

Viac o téme: PeniazeKrádežPlatbaZákazníčka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu