Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

FOTO Policajti zastavili auto na rutinnú kontrolu: Množstvo porúch, ale keď zbadali, kto vykukol z okna!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

CRAIGFORTH - Policajt zo Škótska nedávno zostal v šoku, keď ho pri bežnej cestnej kontrole privítal netradičný cestujúci. Polícia vo Forth Valley informovala, že v čiernom kombi bola okrem niekoľkých porúch objavená aj cestujúca zo zvieracej ríše.

Policajti z Falkirku informovali na Twitteri, že počas cestnej kontroly zastavili auto, na ktorom boli objavené rôzne závady. To však nebolo nič v porovnaní s nezvyčajným cestujúcim, ktorý vyklonil hlavu cez okno zo zadného sedadla. "Niektorí zo zúčastnených ocenili naše rady o bezpečnosti na cestách viac ako iní," uviedli muži zákona s humorom. Vzadu v aute totiž sedela miestna hviezda, alpaka Annie. 

Začiatkom tohto mesiaca BBC uviedlo, že Annie si myslí, že je pes. Žije na farme Dannieho Burnsa spolu s ďalšími 75 alpakami. Je však neoblomná a myslí si, že nie je súčasťou stáda. 

Burns v rozhovore uviedol, že Annie pred dvoma rokmi odmietla jej mama, a tak ju zobral na svoju farmu. Čoskoro sa stala súčasťou rodiny a začala sa správať viac ako domestikované zviera. Túlala sa po dome a skákala do auta na výlety. Dokonca sa často pohybuje okolo farmárových psov a napodobňuje ich správanie. 

Viac o téme: Polícia ŠkótskoAlpaka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu