Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO Ruský vojak (25) chcel vyzerať ako mimozemšťan: Keď uvidíte, ako sa zmenil po plastikách

Kirill Terešin chce vyzerať ako mimozemšťan
Kirill Terešin chce vyzerať ako mimozemšťan (Zdroj: Instagram/kirilltereshin96)

MOSKVA - V minulosti bol ruským vojakom. Kirill Terešin (25) by so svojím terajším vzhľadom už v armáde pôsobiť nemohol. Má mnohé prezývky a hneď aj zistíte prečo. Jeho sen sa pomaly ale určite stáva skutočnosťou. Pripravte sa na poriadnu dávku bizarnosti.

Bývalý ruský vojak je pre svoj vzhľad prezývaný "Bazooka" či "falošný Pepek námorník". Pri pohľade na jeho ramená hneď zistíte prečo. Kirillove ruky sú totiž napustené silikónom. Vďaka pomyselným svalom sa už zúčastnil viacerých športových podujatí vrátane boja v klietke alebo majstrovstiev sveta vo fackovaní. Jeho účinkovanie však mnohokrát dopadlo priam tragikomicky.

Možno aj preto sa Terešin rozhodol pre ďalšu drastickú zmenu, ku ktorej mu dopomohlo množstvo kozmetických zákrokov, za ktoré doteraz zaplatil v prepočte tisíce eur. Po poslednom sa mu splnil sen, keď lekári premenili jeho tvár na mimozemšťana. Podstúpil zväčšenie pier, výplň lícnych svalov a vytvarovanie spodnej čeľuste a čela. Všetko zdokumentoval na Instagrame. Premena Kirillovi podľa vlastných slov pomôže stretnúť sa s iným druhom v posmrtnom živote. Svoje presvedčenie o existencii mimozemšťanov nadobudol po tom, ako jedného dňa údajne zbadal na oblohe lietajúci tanier. "Cítim, že keď zomriem, dostanem sa k nim. Verím tomu. Tretia premena mojej tváre dopadla úspešne. Je to krásne. Moja tvár sa zmenila na takú, o akej som vždy sníval," zveril sa. 

Lekári však mladíka upozornili, že umelo zväčšené bicepy ohrozujú jeho život. Tento rok preto bude musieť podstúpiť operáciu, počas ktorej mu odstránia hrudky stvrdnutej vazelíny a mŕtve svalstvo. "Riziko komplikácií je v tomto prípade veľmi vysoké. Ale nečinnosť pacientovi nepomôže. Toxická látka v tele môže dlhodobo skomplikovať stav obličiek, čo by viedlo k istej smrti," zhodnotil stav bývalého vojaka chirurg Dmitrij Melnikov.

Viac o téme: PlastikaVojakMimozemšťanRuskoKirill Terešin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu