Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Najpotetovanejšia žena (33) zverejnila FOTO z minulosti: Neuveríte, že je to ten istý človek

(Zdroj: Instagram/becky_holt_bolt)

LONDÝN - Modelka z OnlyFans, ktorej telo je pokryté množstvom tetovaní, uverejnila starú fotografiu, na ktorej nemá ani jedno tetovanie. O žene sa často referuje ako o najviac potetovanej žene vo Veľkej Británii. Doposiaľ na zdobenie svojho tela minula desaťtisíce libier. Keď uvidíte, ako vyzerala predtým, zaručene ju nespoznáte.

Becky Holtová na Instagrame zverejnila fotografiu spred niekoľkých rokov. "Nemôžem uveriť, že toto som ja, absolútne nostalgické. Žiadna operácia. Takmer žiadne tetovanie," napísala modelka a matka. 

Na svoje tetovania dokopy minula už zhruba 35 000 libier (vyše 40 000 eur). V súčasnosti pokrývajú 95 percent jej tela. Na hrudi má vytetované geometrické vzory, na nohách má zas farebné "kerky". Má tiež vytetovaného žraloka či gejše, pričom jej obľúbeným tetovaním je kaligrafický text Davida Bowieho na čele. Holtová nemá potetovanú len tvár, ale aj podpazušia a genitálie. 

Okrem toho podstúpila aj niekoľko chirurgických zákrokov. Ako dvadsaťročná si nechala zväčšiť prsia. Odvtedy podstúpila ďalšie operácie prsníkov a tiež plastiku nosa. Svojim fanúšikom na sociálnej sieti odkázala, že svoje tetovania naozaj miluje a nikdy neuvažovala o ich odstránení.

Viac o téme: TetovanieBecky Holt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu