Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Švajčiar (20) takmer zomrel počas sexhrátok: Príliš agresívna masturbácia, hororové následky

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

WINTERTHUR - Istý Švajčiar skončil nedávno v nemocnici po tom, ako počas svojho uspokojovania zažil niečo desivé. V tele pocítil puknutie a od tej chvíle sa nevedel poriadne nadýchnuť. Situácia bola viac ako vážna. Skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti.

Podľa novej štúdie zverejnenej v časopise Radiology Case Reports bol dvadsaťročný švajčiarsky občan, ktorý si neželal byť menovaný, prijatý na jednotku intenzívnej starostlivosti s bolestivým zranením pľúc. Spôsobila mu ho príliš agresívna masturbácia. Röntgenové snímky odhalili, že trpel bolestivým benígnym ochorením, pri ktorom vzduch uniká z pľúc a uviazne v hrudnom koši, informoval Journal of Thoracic Disease.

Švajčiar (20) takmer zomrel
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Podľa odborníkov ide o "zriedkavý stav, ktorý zvyčajne postihuje mladých mužov vo veku 20 rokov". Zvýšenému riziku problémov pľúc pri vyššej svalovej aktivite sú vystavení najmä fajčiari. Typickými príznakmi, ktoré sa potom môžu objaviť aj počas masturbácie, sú prudké kašľanie či nadmerné zvracanie. 

Mladík poprel, že by intenzívne cvičil. Priznal sa však, že drsnej onanii. Röntgen ukázal veľké množstvo vzduchu zachyteného nad pľúcami. Pacientova tvár bola opuchnutá a od krku až po lakte bolo počuť chrapčanie. Lekári následne zistili, že vzduch bol zachytený až po spodok jeho lebky.  Muž musel byť prevezený na JIS-ku, kde ho napojili na umelú pľúcnu ventiláciu. Bol mu podaný paracetamol na zmiernenie bolesti hrudníka a antibiotiká na odvrátenie možnej infekcie. Po jednom dni strávenom na JIS ho presunuli na bežné oddelenie, kde zostal ďalšie tri dni. Po niekoľkých dňoch, kedy sa jeho stav rapídne zlepšil, bol prepustený do domácej opatery.

Švajčiar (20) takmer zomrel
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Zdravotné nehody spôsobené rôznymi sexuálnymi praktikami nie sú vôbec výnimočné. Známy je  napríklad prípad Brazílčana (54), ktorý si v snahe o uspokojenie strčil do konečníka takmer dva kilogramy ťažkú kovovú činku, alebo panic (37) z Indonézie, ktorému sa počas sexuálnych hrátok zasekla v penise šesťmetrová šnúra.

Viac o téme: MasturbáciaŠvajčiarskoWinterthur
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu