Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO Pes čakal, kým ho majitelia pustia do domu: Nechodili, tak... neuveríte, čo spravil

(Zdroj: TikTok/doriandavis077)

ANCHORAGE - Tomuto psovi došla trpezlivosť, keď čakal, kým ho majitelia pustia do domu. Tak niekoľkokrát zazvonil labkou, aby dal na známosť, že sa nemôže dostať dnu. Video sa stalo hitom, ľudia sa nevedia nabažiť pohľadu na toto ešte stále šteniatko.

Na TikToku sa objavilo vtipné video psa menom Diamond. Bezpečnostná kamera ho zachytila, ako netrpezlivo čaká predo dvermi domu svojich majiteľov. Najprv zaškrabal na dvere, no nepomohlo, tak vyskočil a labkou niekoľkokrát zazvonil na zvonček. Jeho majiteľ Dorian Davis z Aljašk vysvetlil, že Diamond zas nečakal až tak dlho. "Kamera, bohužiaľ, nezachytila, ako ho púšťame dovnútra. Vonku stál zhruba minútu a pol." 

@doriandavis077 We didnt get to the door fast enough for her!! 🤣🤪😳 #blacklab #dogsofttiktok #puppiesoftiktok #smartpooch #littledramaqueen @luavapatkotak ♬ original sound - spatkotak

Video bolo na sociálnej sieti zhliadnuté už viac ako štyri milióny krát. Užívatelia sa pri pohľade na rozkošného Diamonda nevedia ubrániť smiechu. "Ok, takže tento pes urýchlene potrebuje kľúče od domu," zažartovala jedna osoba. 

Viac o téme: PesZvončekBezpečnostná kamera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu