Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Mladík sa bol ráno poprechádzať: Keď zbadal, čo leží na pláži, až ho striaslo

(Zdroj: Instagram/tanalex)

MAROOCHYDORE - Na internete sa neustále objavujú bizarné zábery pochádzajúce z rôznych kútov sveta. V najnovšom videu z Austrálie je zachytené mŕtve zviera s dlhým chvostom a pazúrmi. Podobné nálezy sú na austrálskych plážach pomerne bežné.

Alex Tan zverejnil na svojom instagramovom účte video z obľúbenej pláže Maroochydore v Queenslande. Je na ňom zachytené mŕtve zviera s odhalenou lebkou, ochabnutými končatinami, dlhým chvostom a pazúrmi. Neznáme stvorenie objavil počas rannej prechádzky. "Narazil som na niečo zvláštne. Je to ako jedna z vecí, ktoré vidíte, keď ľudia tvrdia, že našli mimozemšťanov," povedal mladík. 

Okolo záhadného zvieraťa lietali muchy. Podľa Tana vyzeralo tak trochu ako vačica bez srsti. Niektorí komentujúci označili profily odborníkov na divokú zver, aby im pomohli identifikovať mŕtveho živočícha. 

Podobné nálezy sú na austrálskych plážach pomerne bežné. Napríklad minulý mesiac bolo na pláži Warriewood v Sydney objavené zvláštne stvorenie podobné mozgu. Neskôr ho identifikovali ako morskú sasanku. 

Viac o téme: PlážAustráliaZáhadné stvorenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu