Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Influencerka ukázala svoje skutočné telo: Na prvej FOTO dokonalá, na druhej... veď pozrite sami

(Zdroj: Instagram/hayleymadiganfitness)

SOUTHSEA - Britská fitness modelka a hviezda sociálnych médií Hayley Madiganová zverejnila pre porovnanie dve fotografie v bikinách, z ktorých jedna bola upravená a druhá odhaľovala jej skutočné telo. Získala si tak množstvo priaznivcov, ktorí ocenili nielen jej odvahu, ale aj povzbudzujúce slová adresované ženám.

Influencerka Hayley Madiganová šokovala svojich priaznivcov, keď vedľa photoshopovej fotografie, na ktorej pózuje v bikinách, zverejnila záber zachytený pod prirodzeným denným svetlom. Nemilosrdné slnečné lúče dopadajúce na jej stehná totiž odhalili rozsiahlu celulitídu. "Insta Pool Pose verzus to, čo vidím v zrkadle v kúpeľni. Rôzne pózy, rôzne uhly kamery, rôzne polohy, iné osvetlenie - to všetko spôsobí obrovský rozdiel v tom, ako je telo vnímané a presnejšie, ako ho vidíte!" uviedla vo svojom príspevku, ktorým chce povzbudiť všetky ženy, aby prirodzený stav svojho tela nevnímali negatívne a nedali sa oklamať tým, čo vidia na sociálnych sieťach. 

Hayley doplnila, že ak majú ženy v moci zmeniť svoje myslenie, mali by sa na seba pozerať láskavejším spôsobom. "Buďte láskavejšie k sebe a k svojmu duševnému zdraviu. Buďte šetrnejšie k svojmu telu, pretože je to váš domov a máte ho len jedno, tak sa k nemu správajte s tou najlepšou láskavosťou, akú mu môžete ponúknuť." Pripomenula, že ženy na sebe príliš často hľadajú chyby, ale mali by si uvedomiť, že nikto, kto im v živote stojí za to, by im nikdy nepovedal, že majú nejaké nedostatky, a práve to je dôležité. "Nie ste len telo, ste to VY, tak buďte k sebe láskavejšie." 

Madiganovej fanúšikovia oceňujú úprimné fotografie a motivačný odkaz. "Ďakujem, že ste na Instagram vniesli trochu úprimnosti, naozaj vás za to obdivujem," vyjadril sa jeden z nich. "Ďakujeme za zdieľanie! A je to pravda! Nikto nie je na seba taký tvrdý ako my sami a nikoho láska a obviňovanie nie sú dôležitejšie ako naše vlastné," napísal ďalší. 

Viac o téme: CelulitídaPhotoshopInfluencerka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu