Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Blondínka ukázala, ako sa dajú za pár sekúnd zväčšiť prsia: Trik, ktorý dokáže zázraky!

(Zdroj: TikTok/inbodi)

NEW YORK - Žena s prsiami veľkosti 32A dokáže so svojím dekoltom robiť hotové zázraky. V jednom zo svojich videí ženám ukázala trik, vďaka ktorému môžu vizuálne zväčšiť svoje poprsie. Jeden z komentujúcich poznamenal, že sa dá vďaka tomuto triku ušetriť tisíce dolárov za chirurgický zákrok.

Heather Kambacková, spoluzakladateľka značky plaviek Inbodi Swim, na tiktokovom účte značky  zverejnila video, ktoré ohromilo množstvo užívateľov. Značku založila so svojou bývalou spolubývajúcou Danielou Schilirovou. Heather ukázala, ako sa dá zväčšiť malé poprsie s pár vypchávkami. Svoje prsia s veľkosťou košíčka A tak dokázala zväčšiť na košíček C. 

Značka Inbodi Swim ponúka niekoľko vypchávok Up Your Cup určených pre ženy, "ktoré chcú extra objem alebo trochu pridaného objemu". Ženy ocenili, že sú naozaj efektívne. Ešte viac ich očarila Heatherina schopnosť využiť vypchávky na maximum. Vo videu má oblečené tmavé tyrkysové bikiny. Na jednom zo záberov má spomínané vypchávky, na ďalšom nie. Rozdiel je skutočne ohromujúci. 

"Hmmm, čo do čerta sa práve stalo? To je nejaké čarodejníctvo," skonštatovala jedna osoba. "Práve ste ušetrili 10-tisíc dolárov," napísal ďalší komentujúci. Zdá sa, že vypchávka zväčšila Kambackovej veľkosť pŕs rovnako efektívne ako akýkoľvek chirurgický zákrok.

Viac o téme: Prsia Zväčšenie poprsia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu