Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

VIDEO Hororový výjav v obývačke: Dievčina sa pozrela na televízor, odraz v ňom ju vydesil na smrť

(Zdroj: TikTok/_wonderwoman1_)

LOS ANGELES - Tiktokerka sa zľakla, keď sa v jej odraze objavil tieň pripomínajúci dievča zo známeho hororového filmu Kruh. Podľa jej slov bola v tom čase v miestnosti úplne sama. Paranormálny jav doposiaľ neobjasnila. Niektorí z užívateľov sociálnej siete jej odkázali, aby sa z domu okamžite odsťahovala.

TikTokerka známa ako Esmeralda uviedla, že sa zľakla svojho vlastného odrazu, pretože pripomínal dievča menom Samara z populárneho hororu Kruh. Video, ktoré doposiaľ získalo približne 11,5 milióna zhliadnutí, zachytáva dievčinu sediacu na pohovke. Dala si záležať na tom, aby boli v zábere obe strany pohovky, čím dokázala, že je v miestnosti skutočne sama. Následne namierila fotoaparát svojho telefónu na televízor. Akonáhle bol záber sústredený na televíziu, objavila sa tieňová postava pripomínajúca Samaru. 

Komentáre užívateľov sa značne líšia. Niektorí sa pýtajú, prečo niečo také vôbec urobila. Ďalší zas nechápu, že ešte stále dokáže žiť v tom istom dome, kde sa paranormálna udalosť stala. "A ty len sedíš a nahrávaš? Dievča, utekaj! Nemyslím si, že by si prežila v horore," napísala jedna osoba. 

Viac o téme: HororParanormálny jav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu