Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO Muž sledoval predpoveď počasia, keď si všimol šialený detail: Úplne mu zmenil život

(Zdroj: Youtube/WSLS 10)

LODI - Udalosť, ktorá zasiahla do životov súrodencov Waitesových, zodpovedá známej vete "Veľký brat ťa sleduje". Bratia Randy a Eddie sa totiž našli a stretli iba vďaka tomu, že jedného z nich pri sledovaní televíznej predpovede počasia upútalo priezvisko moderátora.

Situácia, ktorú spustila regionálna predpoveď počasia kalifornskej televízie KCRA, pripomína šou, v ktorej ľudia hľadajú svojich stratených rodinných príslušníkov. Keď totiž Kalifornčan Randy Waites uvidel moderátora meteorologických správ Eddieho Waitesa, zaujalo ho rovnaké priezvisko a okamžite sa rozhodol, že to preverí. O pomoc poprosil aj svoju dcéru. Krátko nato zistil, že má brata. "Videla som Eddieho črty a skutočne sa veľmi podobal na môjho otca. Začala som sa tým zaoberať, hľadala som mená a všetko, čo by mi pomohlo," uviedla Cambria. 

Po úžasnom odhalení si dlho stratení súrodenci konečne zatelefonovali. Dojatý Randy opísal celú situáciu ako neuveriteľnú. "Okamžite ma zamrazilo od hlavy až po prsty na nohách," vyhlásil Eddie, ktorý si najprv myslel, že to nie je možné. "Ale keď som sa pozrel na jeho fotku, videl som svojho otca. Presnejšie, nášho otca. Uvedomil som si, že je to skutočnosť." 

Nečakané stretnutie dalo Randymu príležitosť dozvedieť sa viac o otcovi, ktorého nikdy nestretol a spoznal aj zvyšok jeho rodovej línie. "Otca som nepoznal, nevidel som ho celý život. Eddie mi písal rôzne veci, poslal mi fotky môjho dedka a doplnil rodinnú históriu, ktorú som predtým nemal," dodal. 

Viac o téme: SúrodenciPredpoveď počasia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu