Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Muž na FOTO od NASA starú 60 rokov objavil záhadu: Okrem astronautov na nej vidno...

(Zdroj: Youtube/secureteam10)

WASHINGTON - Youtuber a konšpiračný teoretik tvrdí, že na starej fotografii od NASA objavil UFO týčiace sa nad Zemou. Fotografia bola vyhotovená pred približne šesťdesiatimi rokmi. Zdá sa však, že astronauti, ktorí boli v tom čase priamo na "mieste činu", si nič nevšimli.

Tyler, ktorý vystupuje pod prezývkou SecureTeam10, sa podelil so svojím zaujímavým pozorovaním. Vo svojom videu spomenul, že astronauti, ktorí sa v 60. rokoch minulého storočia vydali do vesmíru, netušili, že sa v ich blízkosti nachádza UFO v tvare trojuholníka. Neidentifikovateľný lietajúci objekt Tyler objavil na zábere NASA, keď boli traja členovia posádky vyslaní na obežnú dráhu, aby vykonali inžiniersky test prvého lunárneho modulu. Na zábere sú zachytení vo vesmíre spolu s nádherným výhľadom na ďalekú Zem. 

Video je potrebné sledovať od 6:38 do 7:55 minúty

"Toto je fotografia, ktorú urobil jeden z astronautov vo vesmíre predtým, ako sa bezpečne vrátili na Zem. Nad Zemou je vidno tmavé trojuholníkové plavidlo pri raketoplánoch," uviedol. Po priblížení záberu upozornil na čiernu bodku medzi oblakmi. "Stále je to ťažké vidieť, ale keď sa dostaneme úplne dovnútra, uvidíme ďalší tmavý trojuholník UFO, ktorý vyzerá, ako keby lietal priamo nad oblakmi, priamo na čiare, kde sa stretáva zemská atmosféra. Skoro ako keby obiehal okolo Zeme spolu s astronautmi, ktorí pri fotografovaní pravdepodobne netušili, že tam je tento tajomný čierny trojuholník," dodal. 

Po zhliadnutí videa ľudia v sekcii komentárov chválili youtubera za nájdenie solídneho dôkazu o existencii UFO. "Neuveriteľné! Tá fotka urobená z vesmíru pred všetkými tými rokmi a zachytávajúca ten trojuholník je pre mňa pevným dôkazom," napísal jeden z užívateľov. Viacerí však vyjadrili pochybnosti a domnievajú sa, že nejde o UFO, ale možno odpad. "Existuje šanca, že na fotke môže byť zachytený vesmírny odpad alebo niečo podobné? Toto ma neskutočne fascinuje," poznamenal komentujúci. 

Viac o téme: VesmírUFO
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu