Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

VIDEO Majiteľ domu ostal v šoku, keď zbadal, kto zazvonil na zvonček: Takého hosťa by nikdy nečakal

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ESTER PARK - Zdá sa, že aj divoké zvieratá sa rady vracajú na rovnaké miesta obývané ľuďmi. Potvrdil to samec losa, ktorý zavítal na pozemok muža z americkom Colorade. Parohom dokonca zazvonil na zvonček. O mesiac sa na toto miesto opäť vrátil. Majiteľ domu ho identifikoval podľa parohov. Oba incidenty zaznamenala kamera na zvončeku.

Vlani 13. novembra sa los postaral o poriadne prekvapenie, keď zavítal na verandu Jamesa Jonella v meste Ester Park. Počas toho, ako sa pokúšal zožrať rastliny v črepníkoch, parohami dokonca nechtiac zazvonil na zvonček. Celý incident zachytila domová kamera. Na záberoch vidno zviera, ktoré chvíľu čaká pri dverách, zatiaľ čo preberá sezónne dekorácie na verande. Nakoniec sa opatrne poberie z pozemku preč.

 

Toto stretnutie za zatvorenými dverami však nebolo posledným. O mesiac neskôr sa los na pozemok vrátil. Na základe charakteristických parohov Jonell vedel, že išlo o rovnakého jedinca. 

VIDEO Domová kamera zachytila záhadný prízrak, keď otec vynášal smeti: Ľudia majú jasno, čo to je

Počas druhej návštevy, ktorú rovnako zachytila kamera, los síce ignoruje zvonček, ale čuchá okolo vchodových dverí. Po chvíli nepozorovane opustí pozemok. James sa ho rozhodol pomenovať Bruno. Nie je vylúčené, že k nemu niekedy zavíta opäť. 

Viac o téme: LosColoradoDomová kamera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu