Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO Ustieľate posteľ hneď po tom, ako vstanete? Chyba! Expertka radí, kedy by ste tak mali robiť

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Príspevky na sociálnej sieti TikTok prinášajú mnoho zaujímavostí z viacerých oblastí každodenného života a často aj cenné a praktické rady týkajúce sa udržiavania čistej a zdravej domácnosti. Z tejto kategórie je aj video užívateľky, ktorá ľuďom radí, kedy by si mali ustlať posteľ.

Expertka na upratovanie vo svojom videu vysvetľuje, prečo nie je správne ustlať si posteľ hneď ráno po tom, ako vstanete. "Nemala by to byť prvá vec, ktorú ráno urobíte," uvádza a namiesto toho odporúča odložiť túto činnosť aspoň o hodinu neskôr, aby sa prikrývky a matrace vyvetrali, čím sa zníži podiel roztočov, ktoré sa v nich nachádzajú. "Ako prvé otvorte okno, aby v miestnosti cirkuloval čerstvý vzduch." 

@cleanhome_cleanmind #cleantok #cleanhacks #mumsoftiktok #cleaning ♬ original sound - Tori

Video si pozrelo viac ako 300 000 užívateľov a nazbieralo tisícky lajkov a desiatky komentárov. Mnohí so ženou súhlasia. "Odkryte prikrývku a pootvorte okno. Posteľ sa tak ochladí a roztoče uhynú, čo môže pomôcť najmä astmatikom," napísala jedna osoba. "Ó nie, nehovor mi takéto veci! Ja nemôžem odísť z domu, kým nemám upratanú posteľ," zabedákal iný. "Každé ráno otváram okná a nechám všetko vetrať. Pred časom som videl film o posteľnom hmyze a takmer som omdlel. Odvtedy neustielam hneď po zobudení," dal za pravdu autorke príspevku jeden z užívateľov. 

Viac o téme: PosteľHygiena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu