Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Nechutná scéna vo vlaku: Chlapa vyhodili von, keď ľudia zistili prečo, postavili sa na jeho stranu

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Nájsť miesta pre celú rodinu v rušnom vlaku môže byť takmer nesplniteľná úloha. Jedna mamička sa rozrozprávala o novoročnej ceste so svojimi malými deťmi. Sedeli na rezervovaných miestach, kvôli čomu sa dostali do konfliktu s jedným cestujúcim. Ženu zaujímalo, kto bol v tejto nepríjemnej situácii skutočne na vine.

Nemenovaná matka dvoch detí vo veku štyri a sedem rokov sa na Reddite podelila s novoročným nepríjemným zážitkom. Rodina cestovala vlakom približne sedem hodín. Keď doň nastúpili, cítili sa unavení, a tak si sadli na niekoľko miest označených ako rezervované, keďže vlak bol v tom čase pomerne prázdny. "Cestovala som na Nový rok navštíviť svojho strýka, ktorý zápasil s rakovinou a nemohol tráviť čas s celou rodinou počas Vianoc. Musela som ísť vlakom a cestu sme si rezervovali na poslednú chvíľu, pretože sme si neboli istí, či ja a deti budeme môcť ísť," vysvetlila vo svojom príspevku. 

Nechutná scéna vo vlaku:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Cesta vraj bola pokojná. Trochu si oddýchli, dali niečo na jedlo a pitie. Jej deti to ocenili, pretože za sebou mali skutočne dlhý deň. Keďže ale sedeli na rezervovaných sedadlách, mamička dúfala, že ich cestujúci, ktorí si sedadlá rezervovali, z miest nevyhodia. Jej nádej sa však rozplynula v momente, keď do vlaku nastúpili ďalší ľudia. "Keď ľudia začali hľadať svoje miesta, zostala som ticho a dúfala, že nehľadajú tie naše. Jeden muž niekoľkokrát prešiel vlakom hore-dole a potom požiadal ľudí, aby sa trochu uhli, aby videl čísla na opierkach hlavy, čo som považovala za dosť neslušné. Mohol predsa zatiaľ sedieť na inom sedadle, vlak nebol taký plný," pokračuje. 

Žena (35) zaspala počas jazdy vlakom: Keď sa zobudila a pozrela pred seba, zažila šok

Ako sa ale ukázalo, ženina dcéra sedela na sedadle, ktoré si tento chlapík rezervoval. "Keď jej agresívne povedal, že je na jeho mieste, vyzerala trochu vyľakane a pozrela sa na mňa. Sledovala som toho chlapa, bol hrubý k ostatným cestujúcim. Rozprával sa s mojou dcérou namiesto toho, aby sa na mňa pozrel a zdvorilo sa spýtal." Bolo totiž evidentné, že dievčatko je dcérou vedľasediacej ženy. Mama svojej dcére povedala, aby zostala sedieť na mieste a mužovi sa snažila vysvetliť, že vo vlaku nie sú voľné žiadne tri miesta tak, aby mohli sedieť spolu. "Zamrmlal niečo a ja som predpokladala, že si ide sadnúť inde, ale o pár minút sa vrátil aj s členom personálu a kričal, ako sme mu ukradli sedadlá, za ktoré zaplatil peniaze." 

Nechutná scéna vo vlaku:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Keď konduktorka skontrolovala lístky, zistila, že muž má pravdu. Žena sa jej ale snažila vysvetliť, že spolu s deťmi sú unavení a nemysleli si, že bude problém sadnúť si na sedadlá, pokiaľ vlak nie je plný. Zamestnankyňa vlakovej spoločnosti napokon rodine povedala, aby zostali sedieť na miestach a mužovi navrhla, aby si sadol inde. Ten ale začal kričať, načo mu personál odkázal, že musí na najbližšej stanici vystúpiť, pretože na palube nie je vítaný. "V tomto bode boli obe moje deti dosť otrasené a ja som ľutovala celú cestu, no nebola som si istá, čo môžem ešte urobiť," prezradila pasažierka. 

Obrátila sa preto na Reddit s otázkou, či túto nepríjemnú situáciu zapríčinila ona alebo muž. Na jej príspevok reagovali tisíce ľudí, pričom mnohí uviedli, že na vine je ona. "On zaplatil za to miesto a úroveň vášho nároku je ohromujúca. Úprimne ma šokuje, že sa zamestnanec postavil tak očividne na vašu stranu. Ak vlak nebol taký plný, prečo ste si sadli na rezervované miesta?" komentoval príspevok jeden z užívateľov. Väčšina užívateľov mala rovnaký názor. 

Viac o téme: VlakCestovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu