Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

FOTO Zákazníci v šoku: Keď zbadali, čo je na regáloch v obchode, ostali totálne pohoršení

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

LONDÝN - Poznáte ten pocit, keď len pár dní po vianočných sviatkoch vojdete do obchodu a z regálov na vás už pozerajú čokoládové veľkonočné zajace a maľované vajíčka? V dnešnej dobe to nie je nič výnimočné. Veď sladkosti, ktoré dostávame na Mikuláša, sme mohli kúpiť už v októbri. Vo Veľkej Británii však zašli ešte do väčších extrémov.

V supermarketoch spoločnosti Asda sa v týchto dňoch objavili sladkosti, aké možno vidieť v obchodoch krátko pred Veľkou nocou, uvádza The Sun. Ledva sa skončili Vianoce, zákazníci si už môžu kúpiť veľkonočný tovar. Podľa mnohých ľudí je to naozaj absurdné. 

Holly Watsonová, ktorá zvykne v Asde nakupovať, to opísala ako niečo smutné, pretože veľkonočné vajíčka boli poukladané hneď vedľa čokolády s tematikou Vianoc. "Doma mám ešte vianočný stromček, ani som nepomyslela na to, že by už mal ísť von z bytu". Akoby sa tým strácalo čaro celých sviatkov. Navyše Veľká noc je spájaná s teplejším počasím, kedy je už príroda prebudená a vonku cítiť všetky možné vône. Predajcovia sa takýmto spôsobom očividne snažia zvýšiť dopyt po svojom tovare. 

FOTO Zákazníci v šoku:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR - Diana Semanová)

Na britských ostrovoch zvolili tento postup aj iné veľké reťazce ako Tesco, Morrisons alebo Sainsbury's. V momente sa ale kvôli tomu dostali pod paľbu kritiky miestnych obyvateľov. "Je to neuveriteľné! Len pred chvíľou sa skončili Vianoce a oni vám už tlačia pred oči ďalšie sviatky," znel jeden z komentárov. Veľká noc pripadá v roku 2022 na polovicu apríla, teda je ešte naozaj dosť času na to, aby sme sa na jedny z najväčších sviatkov v roku patrične pripravili. 

Viac o téme: ObchodVeľká noc
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu