Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

VIDEO Dievčina sa bozkávala s chlapom so strniskom: Nechutné následky na tvári

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

NEW YORK - Niektoré ženy doslova zbožňujú mužov, ktorí si na tvári pestujú ochlpenie. Pokiaľ patríte do tejto skupiny, zbystrite pozornosť. Táto žena sa na internete podelila s nepríjemne vyzerajúcou infekciou, ktorá sa na jej tvári objavila pravdepodobne v dôsledku bozkávania muža so strniskom.

Užívateľka TikToku Hannah Wittsová v jednom z videí ukázala svoju tvár, ktorá bola očividne zapálená a infikovaná. Z kože sa jej odlupovali šupiny a zdalo sa, že ju trápia aj iné nepríjemnosti. Američanka prezradila, ako vlastne sa u nej vyvinula hrozná infekcia na tvári. Aj keď sa nezverila s celým príbehom, mnohí špekulovali, že celá vec sa začala romantickým stretnutím s mužom s ochlpením na tvári.

@denverskindoc #duet with @hannahwitts42 #impetigo #staph #stubblesurvivor #chincident #impetigo #learnontiktok ♬ Lights Are On - Tom Rosenthal

Podľa niektorých komentujúcich sa žena nakazila stafylokokovou infekciou spôsobenou baktériami, ktoré žijú na koži a dostávajú sa do krvného obehu. Ak sa infekcia dostane do tela, napríklad škrabancami od strniska, môže spôsobiť sepsu, infekcie a vredy. Zdá sa, že táto teória sa v tomto konkrétnom prípade osvedčila.

"Dúfam, že už nikdy nepobozkáš toho špinavého chlapa," odkázal Hannah jeden z komentujúcich. "Briadky sú doslova špinavšie ako záchodové dosky, ak nie sú správne vyčistené," uviedol ďalší. Iná žena zas podotkla, že jej manžel má fúzy, odkedy ho pozná, ale nič takéto sa jej nikdy nestalo. Má teda asi čistotného muža. 

Viac o téme: HygienaInfekciaBriadkaStrnisko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu