Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Influencerka zverejnila FOTO, ktoré prekročilo hranice: Ľudia sú pobúrení, nič horšie dávno nevideli!

Horšie miesto si už snáď ani vybrať nemohla. Zobraziť galériu (3)
Horšie miesto si už snáď ani vybrať nemohla. (Zdroj: Instagram/jayne_riveraa)

MIAMI - Fitness modelka sa stala terčom kritiky po tom, čo zdieľala sériu fotografií, na ktorých pózuje pred rakvou svojho otca. Mnohí ľudia jej odkázali, že jej správanie je nehanebné a nechutné. Hviezda TikToku a známa influencerka na kritiku nereagovala, zábery však otriasajú publikom.

Kráska (25) sa vykašľala na prácu ošetrovateľky: Teraz zarába sedemmiestnu sumu a žije ako princezná

Jayne Riveraová z Miami na Floride je podľa portálu news.com.au hviezdou& TikToku, ktorá si získala popularitu vďaka svojim príspevkom o móde, cestovaní a plavkách. Minulý týždeň na Instagrame odhalila, že jej otec, veterán, zomrel. V samostatnom príspevku zdieľanom v pondelok influencerka uverejnila rôzne fotografie, na ktorých pózuje pred rakvou svojho zosnulého otca. „Motýľ, leť ďaleko. RIP oci, bol si mojím najlepším priateľom. Dobre prežitý život,“ uviedla vo svojom príspevku.

Influencerka zverejnila FOTO, ktoré
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/jayne_riveraa)

Fotografie odvtedy pobúrili tisíce sledovateľov. Veľa z nich Jaynino správanie odsúdilo. „To nie je cool, Jayne, tvoj otec bol vyznamenaný veterán,“ napísal jeden z komentujúcich. „To je jednoducho odporné a priam nechutné,“ komentoval ďalší, zatiaľ čo štvrtý napísal: „Skutočnosť, že ste uverejnili niečo takéto, nám hovorí všetko, čo o vás potrebujeme vedieť.“

Mnohí ju prestali sledovať

Na fotografiách má Jayne oblečené priliehavé čierne šaty s jedným dlhým rukávom a čierne silonky. Pozerá sa priamo do kamery, na niektorých záberoch sa dokonca usmieva, na iných sa pozerá cez rameno a odvracia pohľad od objektívu. Jayne, ktorá sa môže pochváliť 84 800 sledovateľmi na Instagrame a 307 300 sledovateľmi na TikToku, už po svojom „pohrebnom fotení“ stratila časť svojej fanúšikovskej základne. Mnohí ju prestali sledovať a zároveň povzbudzovali ostatných, aby urobili to isté.

Influencerka zverejnila FOTO, ktoré
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/jayne_riveraa)

„Jayne, vymaž tieto fotky, ospravedlň sa za nedostatok diskrétnosti, alebo ťa prestanem sledovať a dúfam, že ostatní urobia to isté,“ napísal jeden rozzúrený fanúšik. Jeden z používateľov sociálnych médií to opísal ako „najstrašnejší príspevok na Instagrame“, aký kedy videl, pričom mnohí súhlasili. Podľa Jayninej webovej stránky je Jayne profesionálna športovkyňa a má tiež účet na OnlyFans. Niektoré z jej najsledovanejších videí na TikToku sú tie, v ktorých tancuje, pričom jedno z videí má viac ako 11 miliónov zhliadnutí.

Viac o téme: OtecFotkaTruhlaInstagramJayne Riveraová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu