Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Kráska (25) sa vykašľala na prácu ošetrovateľky: Teraz zarába sedemmiestnu sumu a žije ako princezná

(Zdroj: TikTok/isabelsanchez.r)

MIAMI - Dvadsaťpäťročná Američanka odišla zo zdravotníctva a teraz dostáva sedemciferný plat po tom, čo svojich posledných dvesto dolárov minula na rozbeh vlastného podnikania. Vo svojej pôvodnej profesii sa cítila byť prepracovaná a napriek tomu nedostatočne platená. Teraz má všetko, po čom túžila a žije vysnívaný život.

Majiteľka online obchodu a digitálna poradkyňa Isabel Sanchezová z Floridy prehovorila o tom, že žije život, aký si vysnívala. To všetko vďaka peniazom zarobeným prostredníctvom rôznych druhov podnikania, medzi ktoré patrí predaj vlastnej značky spoločenského oblečenia a kozmetických produktov. Svojim 40 000 sledovateľom na TikToku rozpráva o tom, ako si užíva spoločne so svojím partnerom Shaneom a päťročným synom po tom, čo sa vzdala kariéry ošetrovateľky.

@isabelsanchez.r

And thats on retiring from nursing and living my dream life while everyone doubted me #fyp #entrepreneur

♬ The Magic Bomb (Extended Mix) - Hoàng Read

Aj keď niektorí pochybujú o tom, že Sanchezová dosiahla úspech sama, tá vysvetlila, že minula posledných 200 dolárov na rozbehnutie online biznisu, ktorému sa venuje posledné tri roky. V ďalšom videu blondínka hovorí o tom, ako sa trápila. "Mala som 23 rokov a študovala odbor ošetrovateľstvo. Popritom som pracovala ako servírka, žila od výplaty k výplate, no chýbal mi čas strávený so synom." Po ukončení štúdia dostala študentskú pôžičku vo výške 70 000 dolárov. Napriek tomu však bola prepracovaná a nedostatočne platená. 

@isabelsanchez.r

& now i have multiple businesses To partner with me DM me on Instagram @isabelsanchez.r #workfromwifi #beautyinfluencer #entrepreneur

♬ original sound - Isa + Shane

Isabel vďaka vlastnému podnikaniu pomohla aj svojej mame, ktorá tak mohla odísť do dôchodku. Taktiež zriadila synovi vysokoškolský fond, prostredníctvom ktorého mu šetrí na neskoršie štúdium. Ľudia na TikToku ju za to chvália a obdivujú, čo vo svojom mladom veku už dokázala. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu