Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Bábätko sa narodilo s bujnou hrivou: Vlasy mu mali vypadať, ale pozrite, ako vyzerá teraz!

(Zdroj: TikTok/alyssabock_)

NEW YORK - Čas potrebný na to, aby dieťaťu narástli husté vlasy, sa líši. Kým niektoré sa rodia s poriadne bujnou hrivou, iné si na vlasy musia počkať, prípadne sa hustých kaderí nikdy nedočkajú. Táto mamička sa podelila s frizúrou svojej malej dcérky, ktorá vyráža dych ľuďom na internete.

Alyssa Bocková je matka malej dcérky. Na TikToku sa s ostatnými podelila o nádherné vlasy dievčatka. Prezradila, že poriadne hustú hrivu malo na hlave už po narodení. "A ľudia hovorili, že príde o všetky svoje novorodenecké vlasy," okomentovala Alyssa svoj príspevok. Zo záberov vyplýva, že opak sa stal pravdou. "Dievčatko má veľa vlasov a ja to milujem," doplnila jeho mama. 

@alyssabock_ Baby girl has a lot of hair .. and I love it. #infant #8monthold #babygirl #babyhair ♬ original sound - Slamuri

Video bolo prehraté viac ako dva milióny krát a získalo množstvo pozitívnych reakcií. "Pane bože, tá je ale rozkošná," napísal jeden užívateľ. "Vyzerá ako stará mama, ale v tom najroztomilejšom zmysle slova, ako je len možné," komentoval ďalší. 

FOTO Matku šokovalo, čo sa začalo diať po dvoch mesiacoch s telom jej bábätka

Zatiaľ čo vlasy Alyssinej dcéry rástli aj po narodení, obvykle novorodencom vlasy vypadajú počas prvých šiestich mesiacov života. Tento typ vypadávania vlasov je známy ako "telogen effluvium" a je dočasný. Deťom vlasy po čase dorastú späť. 

Viac o téme: DieťaVlasy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu