Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Manželia prerábali dom, ktorý si kúpili: Desivý objav pod vrstvou tapiet

(Zdroj: TikTok/kammee0508)

WASHINGTON - Užívateľka sociálnej siete Kam Meeová zverejnila zábery tajnej miestnosti, ktorú objavili aj s manželom po tom, ako sa presťahovali do nového domu. Niektoré z nich oprávnene naháňajú hrôzu. Mnohí sa domnievajú, že niekto zanechal desivé predmety na tomto mieste zámerne, aby vystrašil ich objaviteľov.

Kam Meeová vo svojom príspevku najskôr vysvetľuje, že s manželom objavili pred niekoľkými rokmi v ich novom domove pod vrstvou tapiet skrytú miestnosť. V seriáli ďalších videí odhaľuje rôzne predmety, ktoré tam zanechali bývalí majitelia. 

@kammee0508

#HiddenRoom #homeimprovement #Oldhouse #Remodel #creepyhouse

♬ Spooky - GE Music

Zbierka však obsahuje aj predmety naháňajúce hrôzu vrátane vianočného darčeka adresovaného obyvateľovi od bývalého majiteľa. Medzi najdesivejšie objavy nepochybne patrí kompilácia čiernobielych fotografií s rôznymi popismi na zadných stranách. Obzvlášť hrozivá je čiernobiela fotka malého chlapca sediaceho v detskom autíčku, vedľa ktorého stojí bezhlavý muž.

@kammee0508

if you're new go back and watch the other videos!##creepyhouse ##thisoldhouse ##homeimprovement ##Oldhouse ##Remodel ##fyp ##foryoupage ##OldLetter

♬ original sound - Kam Mee

Niektoré veci vraj Kam spôsobujú nočné mory. Mnohých užívateľov jej videá vystrašili. Domnievajú sa, že bývalí majitelia tam fotky nechali zámerne, aby vyľakali ľudí, ktorí ich nájdu. Zopár z nich si dokonca myslí, že miestnosť je zlým znamením. Jeden z užívateľov napísal, že raz sledoval dokument, v ktorom bolo uvedené, že keď niekto z fotografovaných osôb nemá hlavu, tak je to znamenie, že čoskoro zomrie. Nech to znamená čokoľvek, noví majitelia sa po odhalení tajomstiev ich nehnuteľnosti zrejme tak skoro dobre nevyspia. 

Viac o téme: ObjavTajná miestnosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu