Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

KORONAVÍRUS Rodina v karanténe dostala list od nahnevaného suseda: Pozrite, čo mu vadilo

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRISBANE - Obyvateľ jedného z najexkluzívnejších predmestí austrálskeho mesta Brisbane tvrdí, že im susedia nariadili poriadne sa izolovať tým, že nechajú zatvorené všetky okná. List dokonca zverejnil na Facebooku. To všetko len kvôli tomu, že rodina udržuje kontakty s ľuďmi z gymnázia, kde prepukol COVID-19.

Obyvateľ predmestia Ascot napísal nahnevaný list svojim susedom, ktorí sú v štrnásťdňovej karanténe, pretože ich deti navštevujú gymnázium, kde sa vyskytla nákaza koronavírusom. Doteraz osem študentov, dvaja učitelia a dvaja rodinní príslušníci z Brisbane Grammar School mali pozitívny test. Miestni hygienici dokonca zaradili túto školu medzi miesta s vysokým rizikom expozície.

Muž, ktorého list sa objavil na Facebooku, odkázal susedom, že by mali byť v úplnej izolácii, pretože majú kontakty s ľuďmi z gymnázia. "Na základe toho prosím zatvorte všetky okná a dvere," napísal nahnevaný obyvateľ. Adresát listu tiež tvrdí, že zodpovedný sused odfotil ich blízkych rodinných príslušníkov, ktorí nechali zásoby potravín pred prednými dverami a dodržali tak základné protipandemické predpisy.

Viac o téme: SusedKaranténaKoronavírusBrisbaneCOVID-19
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu