Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

FOTO Nina (25) má mega prsia a stále rastú! Vďaka nim si vie krásne zarobiť

(Zdroj: Instagram/ninaphoenix_)

ZÁHREB - Čo by mnohé ženy dali za väčšie prsia, no pre túto Chorvátku sú miestami priam utrpením. Jej hrudník meria 130 centimetrov a stále rastie. To mladej žene spôsobuje viaceré zdravotné ťažkosti, no na druhej strane priznáva, že si vďaka nim vie pekne zarobiť.

Na Instagrame vystupuje pod prezývkou Nina Phoenix, má 25 rokov a pýši sa mimoriadne bujným poprsím. Vďaka tomu má na sociálnej sieti už viac ako 220 000 sledovateľov. Pozornosť širšej verejnosti si však získala až pred nedávno skončeným futbalovým EURO 2020, keď zverejnila video, na ktorom v rodnom jazyku zaspievala chorvátsky fanúšikovský hit Igraj moja Hrvatska v bikinách s vlajkovým vzorom. 

Nina už na prvý pohľad púta pozornosť, jej prsia sú totiž neprehliadnuteľné. Cez obvod merajú neuveriteľných 130 centimetrov a budú ešte viac, pretože od puberty neustále rastú. Zdôrazňuje pritom, že sú prirodzené a že nikdy nepodstúpila žiadny estetický zákrok. 

Kvôli veľkému úspechu na Instagrame sa vyštudovaná fotografka rozhodla založiť profil aj na platforme OnlyFans, kde podľa vlastných slov ponúka svoje fotografie v plavkách či v spodnej bielizni. "Musím zdôrazniť, že OnlyFans neponúka len explicitný obsah a nahotu. Je to veľmi zábavná platforma, kde si môžete zarobiť veľmi slušné peniaze," povedala v rozhovore pre denník Slobodna Dalmacija. 

 

Viac o téme: Prsia Nina Phoenix
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu